Horoscop special. Cele 3 zodii norocoase până în 2040! Câştiguri financiare şi noroc în dragoste

Cei mai avantajați vor fi cei cu marcaj de Vărsător, Gemeni și Balanță, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

30 sept. 2021, 06:30
Horoscop special. Cele 3 zodii norocoase până în 2040! Câştiguri financiare şi noroc în dragoste

Horoscop special. De ce Marea Conjuncție Jupiter – Saturn în semnul Vărsătorului din decembrie 2020 este importantă chiar și acum? Pentru că a fost și este responsabilă de setarea tendințelor pentru următorii 20 de ani.  Jupiter este planeta viitorului, a expansiunii, creșterii, oportunităților, șanselor, dar și a dreptății și evoluției. Saturn este planeta limitelor, restricțiilor, constrângerilor, structurii, disciplinei, construcției, blocajelor, maturității. Următoarele cuvinte sunt cheie: informație, schimbare, surpriză, experiment, nou, joacă, încercare. Vin schimbări importante, atât la nivel individual, cât și la nivel mondial, demne de filmele și romanele SF. Schimbarea însă, uneori, nu va fi așa cum ne-am dori noi, iar multe planuri au fost și vor fi răsturnate.

Horoscop rune Octombrie 2021 Mihai Voropchievici. Suflete rănite, bate vântul în Casa Banilor şi doctorii certifică Mercur retrograd
Cei mai avantajați vor fi cei cu marcaj de Vărsător, Gemeni și Balanță, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Horoscop special. Țineți minte două date din octombrie 2021
Daniela Simulescu a atras atenția asupra a doua date din luna octombrie 2021. „Țineți minte două date: 11 și 17 octombrie. Pe 11, Saturn își va opri retrogradarea, iar pe 17 octombrie, Jupiter va face același lucru, în semnul Vărsătorului. Acești doi aștri au fost “vinovați“ pentru distanțarea socială, restricții, proteste. Abia în jurul celor două date ne vom da seama de amplitudinea valului patru al pandemiei. Vă invit să fiți atenți la incidența dintre 11 și 17 octombrie. Semnul Vărsătorului adoră realitatea așa cum este ea cu adevărat, nu optimismul deșănțat”, a precizat Daniela Simulescu.

Mesaj RUNE pe ZODII 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Noutati de la pietrele mistice, karma nu e buna!

În România, în lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele patru luni din an.

 

„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu.