Horoscop special: Chiron este retrograd în Berbec până în 27 decembrie 2023. Afirmații zilnice pentru ZODII ca să profite de energia Vindecătorului rănit

Consideră fiecare retrograd din univers ca fiind o oportunitate. Cu Nodul Nord și Chiron în Berbec, ești ghidat prin rănile tale cele mai adânci, pe care nimeni altcineva nu le poate vindeca pentru tine

07 sept. 2023, 15:44
Horoscop special: Chiron este retrograd în Berbec până în 27 decembrie 2023. Afirmații zilnice pentru ZODII ca să profite de energia Vindecătorului rănit

Chiron, vindecatorul rănit din Berbec, și-a început călătoria retrogradă în iulie 2023 și o va încheia în 27 decembrie 2023. Există întuneric aici, ceva ce  trebuie sa confrunți și să vindeci înainte de a se mai atașa în inima ta, dar lucrul important de reținut este că poți.

Cu Nodul Nord și Chiron în Berbec, ești ghidat prin rănile tale cele mai adânci, pe care nimeni altcineva nu le poate vindeca pentru tine. În schimb, depinde în întregime de tine să o faci și să treci prin asta. În timp ce alții te pot iubi și sprijini, tu ești singurul care știe unde este cel mai necesar unguentul vindecării. Energia Berbecului te va ajuta să te confrunti cu întunericul pe care Pluto în Capricorn îl activează, permițându-ti să finalizezi cu succes această fază finală a lecțiilor înainte ca Era Vărsătorului să debuteze, la începutul anului 2024.

Cele cinci zodii care se vor îmbogăți în 2024. Acești nativi scapă de griji pe plan financiar

Manifestarea vindecării este ceea ce permite în sfârșit realizarea unei vieți din abundență. Lucrurile nu vor decurge așa cum a fost planificat în acest moment și vor exista mai multe întârzieri decât de obicei. Cu toate acestea, fiecare este prezentat ca un cadou pe care numai tu îl poți desface, iar acum este momentul să te vindeci cu adevărat pentru a trece în noua eră pe care o promit Nodurile.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
• Cum să manifești: Încrederea în sine

Cu Chiron și Nodul Nord activând sectorul tău de sine, Berbec, ai o oportunitate fantastică de a-ți dezvolta curajul și încrederea în tine.

Cum să afirmi: pe măsură ce spui afirmația, lega un baton de scorțișoară cu fir roșu. Esti rugat să păstrezi acest lucru în buzunar sau pe altar până când obții rezultatele dorite.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
• Cum să manifești: Concentrare

Freaca o crenguță de busuioc între mâini înaintea ta, eliberând beneficiul său aromat în aer, pentru a discerne adevărul în timp ce Chiron și Nodul Nord iti activează zona subconștientă și visele. Inspira adânc și repeta afirmația în timp ce vizualizezi o lumină verde strălucitoare în ochiul minții pentru a te ajuta să iti concentrezi toate gândurile.

Citește și: Horoscop dragoste toamnă 2023. Patru zodii se vor despărţi. Curg lacrimi, rămân cicatrici pe suflet

• Afirmația ta: sunt concentrat și direcționat în urmărirea viselor mele.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
• Cum să manifești: Priorități noi

Pune o crenguță de mentă în fiecare secțiune a unei tăvi cu cuburi de gheață pentru întinerire și concentrează-te pentru a valorifica noua energie pe care Chiron și Nodul Nord o activează în sectorul tău social. În timp ce faci asta, declara ce reprezintă fiecare prioritate, umple-o cu apă, repetă afirmația ta de zece ori și pune-o la frigider. Repeta afirmația și amintește-ti angajamentul față de noi priorități de fiecare dată când utilizați unul dintre cuburi.

• Afirmația ta: îmi revigorez prioritățile pentru a reflecta tot ceea ce am învățat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.