Horoscop special: Comunicatorul Mercur este retrograd în Fecioară. Aceste 4 ZODII sunt puternic influențate. Ce se schimbă pentru ele între 23 august și 15 septembrie 2023?

Planeta comunicării, Mercur, intră în retrograd în Fecioară. Este cel de-al treilea retrograd din acest an pentru Mercur. De data aceasta, mișcarea înapoi are loc în zodia sa de casă, perfecționista Fecioară.

23 aug. 2023, 11:43
Horoscop special: Comunicatorul Mercur este retrograd în Fecioară. Aceste 4 ZODII sunt puternic influențate. Ce se schimbă pentru ele între 23 august și 15 septembrie 2023?

Mercur retrograd în Fecioară introduce o dinamică destul de unică, care poate afecta oamenii diferit în funcție de semnele lor zodiacale. Iată care sunt zodiile puternic influențate de Mercur retrograd în Fecioară.

GEMENI
Gemenii, ca semn de Aer, sunt cunoscuți pentru abilitățile lor de comunicare și gândirea rapidă. În timpul lui Mercur retrograd în Fecioară, însă, Gemenii ar putea întâmpina provocări în comunicare. Aceștia pot experimenta dezacorduri, au dificultăți de articulare clară și chiar se confruntă cu disfuncționalități tehnologice. Prin urmare, este esențial pentru Gemeni să-și urmărească cuvintele și să verifice orice informații înainte de a le transmite pentru a evita potențialele interpretări greșite.

Cele mai bogate zodii în luna septembrie. Nativii uită de probleme și reușesc să depășească momentele grele care nu îi lasă să se bucure de viață

FECIOARĂ
Deoarece Mercur retrograd are loc în propria zodie, Fecioarele pot fi profund afectate. Natura lor pretențioasă poate deveni accentuată, rezultând o gândire excesivă și autocritică. Această perioadă poate cere Fecioarelor să își reevalueze obiectivele, relațiile și direcția generală a vieții. Este vital pentru ei să practice îngrijirea de sine, să fie amabili cu ei înșiși și să caute sprijin de la cei dragi în această fază introspectivă.

Camelia Pătrășcanu, horoscop de toamnă 2023. Zodiile care își reglează conturile pe plan profesional și sentimental în lunile care urmează

SĂGETĂTOR
Săgetătorul, un semn de Foc renumit pentru natura sa cu spirit liber și aventuros, poate simți efectele retrogradului lui Mercur în Fecioară asupra simțului său de direcție și asupra planificării călătoriilor. Săgetătorii se pot confrunta cu întârzieri sau întreruperi în călătorie, se pot confrunta cu probleme cu documentele sau vizele și se pot lupta cu organizarea agendei de lucru.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.