Horoscop special: Comunicatorul Mercur își continuă drumul spre Capricorn. 6 zodii ale căror vieți se pot îmbunătăți până în 23 ianuarie 2024

Mercur a ieșit din retrogradul său, la 1 ianuarie 2024, dar înainte de a sparge șampania, există câteva lucruri de reținut.

11 ian. 2024, 19:49
Horoscop special: Comunicatorul Mercur își continuă drumul spre Capricorn. 6 zodii ale căror vieți se pot îmbunătăți până în 23 ianuarie 2024

În timp ce Mercur direct este un lucru bun, este încă în umbră retrogradă până în 20 ianuarie. Aceasta înseamnă că energia mercurială tocmai se trezește dintr-un pui de somn lung de trei săptămâni și nu am ieșit complet încă din pădure. Uneori, atunci când Mercur se întoarce direct, energia se schimbă din nou, ceea ce înseamnă că lucrurile se pot schimba sau planurile pot fi din nou modificate, așa că nimic nu este încă pus în piatră.

4 zodii vor fi binecuvântate de Dumnezeu în 2024. Viața li se va schimba începând cu luna ianuarie

În general, însă, lucrurile încep cu adevărat să se îndrepte după ce perioada umbră retrogradă se termină.
În timp ce Mercur și-a început retrogradul în semnul Capricornului, a retrogradat înapoi în Săgetător pe 23 decembrie. Pe 23 ianuarie, va intra din nou în Capricorn și putem ridica orice probleme sau proiecte care au început în timpul primului său tranzit prin Capricorn.

Iată 6 zodii care vor beneficia la maximum de acest tranzit planetar.
Gemeni
Mercur retrograd a început în casa ta a opta, care guvernează banii, împrumuturile, impozitele, datoriile și sexul altor oameni. De când Mercur a reintrat în Săgetător pe 23 decembrie, ți-a încurcat casa a șaptea de parteneri și „alții”. A șaptea casă include căsătoria, partenerii de afaceri și cei din cercurile tale cele mai apropiate care s-ar fi dat înapoi sau s-ar fi încurcat. Lucrurile se pot îndrepta acum.

Horoscop Minerva. Zodiile care întorc banii cu lopata în primele luni din 2024

Săgetător
Problemele retrograde au început în a doua casă a banilor. Când Mercur s-a retrogradat înapoi la prima ta casă, devine oarecum personal, deoarece poți acționa „retrograd” singur. Uitarea, problemele de comunicare, obiectele pierdute și sparte, lipsa întâlnirilor și rostirea unui lucru greșit pot fi toate consecințele lui Mercur în prima ta casă, așa că acum vei putea să-ți adună gândurile, să gândești mai clar și să mergi mai departe.

Rac

Mercur retrograd a început în a șaptea casă a partenerilor tai în perioada 13-23 decembrie. Problemele cu partenerii, cei cu care faci afaceri și alții s-ar putea să se fi complicat în această perioadă. Când Mercur a reintrat în Săgetător, a afectat cea de-a șasea casă a muncii și a sănătății, unde se va transforma direct, astfel încât vei avea șansa de a reface orice probleme care au apărut în acest tărâm. De asemenea, vei putea rezolva orice problemă cu partenerii, deoarece Mercur va tranzita din nou a șaptea casă din 14 ianuarie până pe 5 februarie, doar că de această dată va fi direct.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.