Horoscop special: Comunicatorul Mercur se mută în Peștii sensibili. 3 ZODII ale căror vieți amoroase se pot îmbunătăți semnificativ din 23 februarie 2024

Până  să terminăm săptămâna 19-25 februarie 2024, trei zodii vor putea să se  mângâie pe spate și să își spună: „Bravo!" Cu siguranță vom face un pas înainte și vom lupta pentru ceea ce credem că  este corect în dragoste și devotament.

23 feb. 2024, 11:47
Horoscop special: Comunicatorul Mercur se mută în Peștii sensibili. 3 ZODII ale căror vieți amoroase se pot îmbunătăți semnificativ din 23 februarie 2024

Horoscop special: Săptămâna aceasta ne testează superficialitatea. Suntem profunzi sau superficiali? Acesta este testul, iar aceste trei zodii vor trece fără să își dea seama. Mutarea lui Mercur în Pești din 23 februarie și Luna Plină din Fecioară din 24 februarie vor fi evenimentele care ne vor permite cu adevărat să vedem că avem de ales aici: avem încredere în partenerii noștri sau ne îndoim de ei din cauza unor detalii fără sens pe care le-am descoperit? Sunt șanse să ne găsim drumul direct spre vârf, unde vom străluci împreună în dragoste.

Cele trei zodii care văd îmbunătățiri semnificative în viața lor amoroasă până la finalul săptămânii:

Horoscop special: Taur
Dacă te gândești la asta, ai putea veni cu o listă completă de lucruri de discutat cu partenerul tău romantic . Dacă ești sincer cu tine însuți, unele dintre acele lucruri sunt destul de îngrozitoare. Cu toate acestea, chiar te-ai săturat să-ți auzi vocea în timp ce te plângi și ți-ar plăcea să te concentrezi asupra a ceea ce este bun în relație, iar săptămâna aceasta te va ajuta să faci asta cu succes.

Horoscop WEEKEND 23-25 februarie 2024. Trăim cel mai intens weekend al lunii. Ce ne aduce!

Vei descoperi că binele depășește răul în multe privințe. Dacă petreci prea mult timp concentrându-te pe ceea ce face această persoană atât de greșit tot timpul, vei ajunge să pierzi atât de mult din propriul tău timp prețios. De aceea, săptămâna aceasta este o turnatură atât de bună pentru tine. Cântărind binele și răul, afli că pentru bine merită să lupți.

Și asta vei face: să lupți pentru bine, iar tu, dragă Taur, ești un luptător foarte puternic. De fapt, s-ar putea chiar să descoperi că, dacă cineva îți oferă sfaturi atât de nesolicitate cu privire la motivul pentru care ar trebui să părăsești persoana cu care ești, vei sfârși prin a-i spune să se ocupe de treburile lor. Săptămâna aceasta este pentru vindecare și pentru a reveni la așa cum erau cândva lucrurile. Nu este imposibil și amândoi sunteți dispuși să învățați și să încercați.

Horoscop special: Fecioară
Ai văzut zilele cu partenerul tău când lucruri precum comunicarea pur și simplu nu ți-au fost la dispoziție. Ați petrecut multe zile doar mormăind unul la celălalt, fie în semn de aprobare, fie de dezaprobare. Este ca și cum relația voastră s-ar fi degradat într-un loc în care v-ați speriat amândoi de reacția celuilalt și ceea ce vă aduce în această săptămână este ideea că puteți vorbi cu adevărat unul cu celălalt.

Zodiac chinezesc. Ce zodii nu se uită la bani când e vorba de romantism şi cine are noroc în dragoste de Dragobete 2024

Ceea ce vei vedea că se întâmplă este că persoana cu care ești este aceeași persoană care a fost întotdeauna, ceea ce înseamnă că ai cel mai bun prieten în partenerul romantic cu care ai inceput. Săptămâna aceasta are atât de mult potențial pentru amândoi. Dacă ați putea să vă amintiți că sunteți cu adevărat cei mai buni prieteni. Nu sacrifica comunicarea fricii; acesta este un bilet dus dus către un final.

Foloseste energiile acestei perioade pentru a reveni în contact cu acea înțelegere minunată și unică pe care amândoi o aveți unul față de celălalt. Persoana pe care o iubești este atât de originală și diferită și de aceea o iubești. Dacă trebuie să te uiți profund în tine pentru a vedea unde trebuie să te schimbi, atunci fă-o. Rămâi deschis pentru ca lucrurile să se poată îmbunătăți cu adevărat. Crede în puterea schimbării și acceptării.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.