Horoscop special: Cum influențează anul bisect 2024 fiecare zodie. Ce lecții ne aduce destinul

Suntem în luna februarie a anului 2024. Pentru că avem de-a face cu un an bisect, luna februarie are 29 de zile. Fie că vrem să recunoaștem sau nu, anul bisect are influențe asupra tuturor. Suntem siguri că vom învăța lecții importante în acest timp. Suntem predestinați să realizăm lucruri mari dacă ne concentrăm pe ele. Acesta este, în fond, începutul sezonului Pești, iar mulți dintre noi au șansa să prospere în această perioadă.

28 feb. 2024, 23:34
Horoscop special: Cum influențează anul bisect 2024 fiecare zodie. Ce lecții ne aduce destinul

Horoscop special: Fiecare semn va primi un mesaj personal și câteva date și tranzite de ținut minte în timpul călătoriei în această perioadă. Știind că avem o energie nodală mare care se întâmplă în același timp când Luna Neagră Lilith este pe cer, ne putem considera avertizați că vom învăța niște lecții profunde în ceea ce privește dragostea și dorința.

Iată ce influență va avea anul bisect asupra tuturor zodiilor

Horoscop special: Berbec
Această săptămână îți aduce noroc și succes în măsura în care ai pus piesele în mișcare, și acum poți sta în spate și să privești cum magia are loc. Acesta este o perioadă care îți aduce un mare succes, ceea ce înseamnă că, dacă ai investit mult timp sau bani într-o persoană sau o lucrare, atunci săptămâna aceasta îți arată că ai făcut bine tot timpul, deoarece succesul este acum matur pentru cules, cum se spune.

Horoscop bani martie 2024. Trei zodii pentru care banii vor crește în copaci. Cine va avea parte de un dezastru financiar
Deși s-ar putea să constați că nu totul îți vine la fel de ușor cum îți dorești, ai tendința să vezi obstacolele ca pe niște blocuri de învățare – lucruri de trecut peste ele. Poți face din fiecare obstacol o parte a planului, pentru că ești destul de ingenios atunci când vine vorba de planificare și organizare.

Vei simți, de asemenea, o inflamare a mândriei când vei privi peste realizările tale, iar acesta este un lucru de care nu trebuie să te ferești, dragă Berbec. Ai făcut o treabă excelentă, și aceasta este săptămâna în care aveți ocazia să „vă lăudați” puțin pentru toate eforturile pe care le-ați depus.

Horoscop special: Taur
Deși pare că această săptămână te readuce la muncă asiduă, nu este nimic ce nu poți gestiona, nici ceva ce nu vrei să se întâmple. Vei vedea că această săptămână te face să te simți rezolvat într-un fel, dar într-un mod bun, care te face să te simți recunoscător pentru faptul că ai un loc de muncă sau că ai fost însărcinat cu o anumită responsabilitate. Ceea ce obții din aceasta este ideea că ești necesar și că acest lucru te face să te simți special și capabil.

Și este adevărat. Ești foarte bun în ceea ce faci, aproape într-atât încât nimeni altcineva nu poate îndeplini cu adevărat acest rol. Deși îți consumă multă energie, vei vedea că există mândrie în ceea ce faci. Ai senzația că chiar ești făcut pentru acest tip de muncă. Îți place ideea că ești necesar în afaceri și în problemele familiei; te face să te simți în viață.

În mod ciudat, te simți ca un „adult” în această zi, chiar dacă ai fost adult de ceva vreme. Ești fericit să fii „capabil” și ești recunoscător puterilor care vei fi capabil să îndeplinești ceea ce este necesar.

EXCLUSIV Horoscopul primăverii, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Vin scadențele karmice! Greșelile din trecut pe care fiecare zodie va trebui să le repare în această primăvară
Horoscop special: Gemeni
Această săptămână îți arată că nu te mai poți baza pe persoana pe care obișnuiai să fii pentru a face ceea ce este necesar acum, iar mult din acest lucru are de-a face cu dragostea și romantismul. Dacă ești blocat într-o amintire, sau simți nevoia să acționezi în același fel cum făceai odată cu un fost partener, atunci va fi în această săptămână când vei ieși din acea transă.

Această săptămână îți arată că nu mai poți acționa într-un anumit mod și că partenerul romantic cu care ești acum nu este fostul tău. Trebuie să te deschizi pentru a putea înceta să îi vezi prin „ochii tăi vechi”. Te așteaptă o experiență complet nouă. Este momentul să o accepți așa cum este.

De asemenea, este bine pentru tine să știi că cu siguranță poți reuși în acest sens. Este în principal despre a lăsa trecutul în urmă pentru a nu îți afecta judecata în dragoste în prezent. Și, dat fiind că prezentul dictează unde va merge viitorul, este mai bine să te ocupi de asta acum, dragă Gemeni.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro