Horoscop special: Cum să manifești ceea ce ZODIA TA își dorește CU ADEVĂRAT în timpul retrogradului ÎNTUNECATULUI Pluto din 2023

Pluto dezvăluie și îți permite să renaști. În timpul acestui proces, se va muta înapoi în Capricorn timp de șase luni, oferindu-ti șansa de a evalua cât de departe ai crescut și unde să iti torni energia pentru o schimbare mai mare.

22 mai 2023, 06:33
Horoscop special: Cum să manifești ceea ce ZODIA TA își dorește CU ADEVĂRAT în timpul retrogradului ÎNTUNECATULUI Pluto din 2023

Pluto, planeta transformării și adevărului, a intrat pentru prima dată în semnul dinamic al Vărsătorului în martie, înainte ca retrogradul său să înceapă în luna mai. Pentru toată lumea, acesta este primul moment din această viață în care această energie va fi simțită, așa că este incredibil de puternică pentru a manifesta noutatea și o mai mare autenticitate.

 

Îmbrățișând această energie puternică pentru a manifesta ceea ce îți dorești cu adevărat, îți permiți să aduci la lumină adevărul despre tine și despre viața ta. Părăsești întunericul evitării sau al autosabotării.

Pluto retrograd este un moment pentru a te onora pe tine însuți și abilitatea ta de a transmuta orice parte a umbrei tale într-o lumină pe care nu mai încerci să o diminuezi. Este un spațiu de primire al adevărului tău și abundența care te așteaptă aici.

Previziuni RUNE 22-28 mai 2023. Runa FEHU atrage atenţia asupra datoriilor. Noutăţi de la pietrele mistice!

Iată cum să manifesti ceea ce vrei „cu adevărat” în timpul lui Pluto retrograd 2023:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Ce îți dorești cu adevărat: echilibrul vieții

Începe o practică de utilizare a uleiului de bergamotă pentru echilibrare în timp ce repeți afirmația și meditează asupra a ceea ce trebuie să eliberezi și să primesti în viața ta.

Manifestarea: Pot trăi o viață echilibrată.

Previziuni RUNE 22-28 mai 2023. Runa FEHU atrage atenţia asurpra datoriilor. Noutăţi de la pietrele mistice!

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Ce vrei cu adevărat: Scop

Notează-ți scopul sau chiar doar cuvântul în sine pe o bucată de hârtie. Îngroapa-l într-o plantă în ghiveci sau într-o grădină de acasă, plasând un ametist deasupra solului. Stropește cu scorțișoară și creeaza un ritual de meditație de întoarcere în acest spațiu în timpul retrogradului în timp ce repeti afirmația.

Manifestare: Sunt demn să-mi îmbrățișez scopul.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Manifest: Transformare

Scoate sâmbura dintr-un avocado, las-ol să se usuce și scrie pe ea cuvântul transformare. Folosind un pahar cu apă și scobitori, pune-o aici pentru a înrădăcina și a crește. Creeaza o practică în jurul utilizării acestuia în meditație împreună cu afirmația.

 
Rac (21 iunie – 22 iulie)
Ce îți dorești cu adevărat: intimitate mai profundă

Obține o lumânare albă, roșie și albă. Graveaza-le în ele, sufletul pe cel alb, mintea pe roz și trupul pe roșu. Freac-o pe fiecare cu ulei de trandafiri și aranjează-le într-o formă de triunghi cu un trandafir în centru și spune afirmația în timp ce meditezi cu lumânările de pe altar.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.