Horoscop special: Eclipsa totala de SuperLuna plina sangerie in Scorpion. Ce n-ai facut din 2013 incoace?

Mijlocul saptamanii ne prilejuieste o frumoasa Luna plina in Scorpion. Dar nu este o simpla Luna plina. Nici vorba!

11 mai 2022, 07:12
Horoscop special: Eclipsa totala de SuperLuna plina sangerie in Scorpion. Ce n-ai facut din 2013 incoace?

Vom avea o SuperLuna plina, denumita florala (datorita multitudinilor de flori care „explodeaza” in luna mai), dar si sangerie. Sangerie deoarece, fiind umbrita de Pamant intr-o eclipsa totala, capata o tenta rosiatica.

Fiecare an aduce doua eclipse de Luna (si doua de Soare), dar o astfel de eclipsa in zodia Scorpion n-am mai avut din 2013 incoace. Va trebui sa dai timpul inapoi si sa te gandesti ce nu ai facut , ce nu ai invatat, ce ai lasat netermina.

Calendar ortodox 11 mai 2022. Sfinţii Chiril şi Metodie. Rugăciunea puternică a Sf. Chiril pentru iertarea păcatelor și luminarea minţii
Eclipsele sunt binecunoscute pentru faptul ca aduc la lumina umbrele. Dar cand aceasta are loc si in zodia detectivului Scorpion, lucrurile se accentueaza. Nimic nu va mai ramane ascuns. totul va iesi la suprafata, precum uleiul deasupra apei.

Iata la ce ar trebui sa se astepte zodiile de la eclipsa totala de SuperLuna plina sangerie 2022.
BERBEC
Pregatit sa revizuiesti parteneriatul in care te afli? Acesta eclipsa va activa toate nivelurile de la simplele legaturi de afaceri la casatorie, divort, sarcina. Ce e solid va ramane in picioare, ce nu se poate destrama ca si cand n-ar fi fost. Vestea buna? Aceasta eclipsa va lumina drumul corect.

TAUR
Relatiile pot suferi transformari radicale. Eclipsa se petrece in casa a saptea a parteneriatului. Daca unii nativi pot parasi definitiv o relatie, altii se arunca cu capul inainte in ea. Daca dai mai mult decat primesti te vei simti din ce in ce mai secatuit. Va trebui sa redefinesti termenii in relatie daca vrei sa poti trece mai departe.

Incepe! Ghid de supravietuire Mercur retrograd de primavara. Ce sa faci si ce sa nu faci
GEMENI
Ai ignorant toate semnalele de avertizare asupra nivelului de stres! Acum nu mai ai incotro si trebuie sa schimbi stilul de viata. Altfel ai putea avea probleme de sanatate. Considera acest Mercur retrograd ca pe un dus cu apa rece care sa te trezeasca la realitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...
Partenerii noștri