Horoscop special: Impulsivul si energicul MARTE este direct in GEMENI. Din nou, intre 12 ianuarie – 25 martie 2023! Ce ti se intampla DIFERIT in functie de zodie

Cand tranziteaza Gemenii, interesele noastre devin mult mai diversificate si ne adaptam mai bine si mai rapid la schimbari.

11 ian. 2023, 23:27
Horoscop special: Impulsivul si energicul MARTE este direct in GEMENI. Din nou, intre 12 ianuarie – 25 martie 2023! Ce ti se intampla DIFERIT in functie de zodie

Horoscop special: Marte, planeta asociata cu energia, puterea, agresivitatea, impulsurile, actiunile si care guverneaza competitiile, razboaiele si activitatile fizice revine in miscare direta in zodia Gemeni, dupa doua luni de retrogradare prin zodie. Marte cel de foc, Marte cel pasional, revine direct in inteligentul si mentalul Gemeni, pana in 25 martie 2023, cand va finaliza turneul de 7 luni petrecute aici.

Despre dualul, vorbaretul si desteptul Gemeni ce stim?
Stim ca este condus de Mercur, planeta logicii si comunicarii – si nimic nu excita mai mult un Geaman decat o conversatie stimulanta si o oportunitate de explorare intelectuala. Gemenii sunt semn de aer, deci pot vedea mai multe perspective in acelasi timp. Adora sa curga o data cu aerul si sunt ca un burete pentru noi informatii.

Sa ne imaginam fiorosul si agresivul Marte prieten cu alunecosul si versatilul Gemeni pare cam ciudat, nu? Gemenii nu sunt cel mai firesc semn zodiacal in care sa ni-l imaginam pe Marte. In timp ce acest tranzit va activa intensitatea pentru care e cunoscut Marte, va trezi cu siguranta geniul interior din fiecare.

Horoscop special: In Gemeni, Marte este cu mult mai versatil si flexibil, dar si mult mai putin determinat si focusat!
Cand tranziteaza Gemenii, interesele noastre devin mult mai diversificate si ne adaptam mai bine si mai rapid la schimbari. Pe de alta parte, exista riscul de a ne simti risipiti in multe directii si activitati, de aceea chiar avem nevoie sa ne centram si ramanem cu picioarele pe pamant.

Totusi, Marte in Gemeni iti poate intari natura mentala. Te asumi cu spontaneitate, plin de resurse si ingeniozitate – energia este canalizata mult spre scopuri intelectuale si ai nevoie de un mental si intelect ridicat, alerta a creieruui si abilitati puternice si agresive de dezbatere. Exista si tendinta de neliniste si iritabilitate si poti reactiona violent si dur la critica.

In timpul lui Marte in Gemeni pregateste-te pentru:
Idei briliante si conversatii foarte stimulante. Vom imparti opinii, vom invata de la altii, vom avea mintea brici si idei inovatoare. Marte in Gemeni cauta orice mod logic si inteligent de a trai si evolua.

Sexualitate inteligenta. Marte are multa legatura cu energia sexuala. Marte conduce instinctele ori acestea sunt si cele carnale. Gemenii sunt foarte pusi pe gandit si vorbit, deci este un tranzit frumos in care sa derulezi iubire si sex prin vorbe. Comunica-ti nevoile si dorintele. Vorbeste sexual si murdar cu partenerul, fara perdea. Trimite mesaje sexy, sopteste cuvinte cu subinteles in urechea sa si stimuleaza-i imaginatia. Foloseste limbajul pentru a intari relatia.

Stare de spirit risipita si necomisa. Marte vrea sa foc si intensitate. Gemenii insa au multe idei in acelasi timp si le e greu sa aleaga una. Desi foarte inteligenti, se si lasa usor deturnati. Este dificil, asadar, sa faci angajamente cu Marte in Gemeni.
Ce aduce fiecare zodii acest tranzit special pentru urmatoarele doua luni si jumatate?
Marte a intrat in Gemeni in 20 august 2022. Apoi a intrat în retrograd pe 30 octombrie 2022. In 12 ianuarie revine in miscare directa si va ramane asa pana in 25 martie 2023, cand va pasi in Rac. Iata cum influenteaza zodiile acest tranzit.

Horoscop Cristina Demetrescu 2023, previziuni generale. Bani, carieră, sănătate, dragoste. „Axa Nodurilor Lunare intră pe axa Berbec/Balanţă, iar aceasta este considerată o axa cardinală, rapidă, bipolară, făcând parte din crucea de agresivitate, cu impulsuri puternice, o axa a relaţiilor”

MARTE IN GEMENI pentru BERBEC
Pregateste-te sa socializezi din belsug pana pe 25 martie. Ai de vizitat multe locuri diferite, sa cunosti oameni noi si unii sa iti devina buni prieteni in viitor. Chiar si cand esti acasa, vei avea multi musafiri, anuntati sau neanuntati. Asadar, abilitatile sociale iti vor fi necesare si importante. Una din aceste abilitati, poate cea mai importanta pentru increzatoru Berbec, este sa stii cand si cat sa vorbesti despre tine. Din cand in cand, este bine si indicat sa te focusezi pe altcineva.

MARTE IN GEMENI pentru TAUR
In acest tranzit, pana pe 25 martie va fi nevoie sa iti amintesti ca a fi productiv deseori inseamna sa fii ocupat. Vei fi asa de ocupat incat te vei trezi constant ca iti folosesti pauza de masa ca sa mai dai un mail, un telefon sau sa iti reajustezi alte treburi. Nu prea poti evita asta pentru ca vei avea chiar multa munca de facut, dar este foarte important sa iti faci toate treburile pana vinerea si in weekend sa iti propui neaparat odihna si relaxare. Altfel, vei ajunge din cale afara de obosit.

Anul personal în 2023. Nicoleta Ghiriş, previziuni numerologice: „Vibrația 1 a anului personal 2023 aduce impulsivitate, ambiție. Cine sunt câștigătorii anului”

MARTE IN GEMENI pentru GEMENI
Tu esti in mod natural bland si bun si ai multe abilitati sociale si de conversatie, facandu-i pe toti sa se simta bine. Pana la jumatatea lunii mai, este timpul pentru membrii tai de familie si prietenii apropiati sa iti arate recunostinta si sa iti dovedeasca cat de mult te apreciaza. Si chiar vei avea parte de asa ceva. Complimentele ce vin din inima sunt binevenite dar si alte semne te vor bucura : o strangere de umar, in brate, o imbratisare sau cadouri. Si mai mult iti va placea sa te simti iubit si apreciat. Pregateste-te asadar sa primesti actiuni concrete ce vin spre tine pline cu aceasta energie a aprecierii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.