Horoscop special: Iubăreața Venus în Leu și expansivul Jupiter în Taur au planuri mărețe pentru noi. Ce avem de făcut până în februarie 2024

Venus, planeta iubirii, finanțelor și a imobilelor, a fost în Leu din iunie 2023, apoi a intrat în călătoria sa retrogradă.

17 sept. 2023, 16:46
Horoscop special: Iubăreața Venus în Leu și expansivul Jupiter în Taur au planuri mărețe pentru noi. Ce avem de făcut până în februarie 2024

Horoscop special. Onorează-ți dorința de creștere și de noi oportunități, pe măsură ce Venus în Leu se aliniază cu Jupiter retrograd în Taur. Reaprinde-ți lumina și pasiunea interioară pentru a crea o viață care să reprezinte tot ceea ce meriți. Aprinde niște tămâie copal, adună un buchet de floarea-soarelui strălucitor și întoarce-te la tine însuți. Chiar dacă recenta perioadă retrogradă te-a făcut să-ți pui întrebări despre diverse aspecte ale vieții tale, acum poți respira ușurat, întrucât te întorci la încrederea că poți manifesta ceea ce îți dorești.

În weekend, Venus, acum directă în Leu, se aliniază cu Jupiter retrograd în Taur. Venus, planeta iubirii, finanțelor și a imobilelor, a fost în Leu din iunie 2023, apoi a intrat în călătoria sa retrogradă. În această perioadă, ai fost invitat într-o perioadă de reflecție și eliberare pe măsură ce ai ales cea mai înaltă aliniere cu sufletul tău. Acum, când Venus este directă, vei avea oportunitatea de a pune în practică ceea ce ai învățat.

Horoscop toamnă 2023. Zodiile care se vor umple de bani. Belşug pentru 4 nativi

Horoscop special. Venus în Leu și Jupiter în Taur s-au întâlnit pentru prima dată pe 11 iunie 2023, înainte ca ele să înceapă faza lor retrogradă, oferind o premoniție a evenimentelor. Venus și Jupiter evidențiază noua creștere pe care o cauți și schimbările care trebuie adoptate pentru a le aduce la împlinire.

Energia de astăzi este extrem de puternică, deoarece ambele planete se află în aceeași poziție ca atunci când Venus a început călătoria sa retrogradă pe 22 iulie. Cu toate acestea, acum Jupiter este retrograd.

Această undă energetică te invită să te reflectezi mai profund cu privire la cum poți folosi ceea ce ai învățat în timpul retrogradării lui Venus pentru a aduce o vindecare mai profundă în tine și pentru a-ți aduce visele la împlinire.

Horoscop special. Următoarea întâlnire a acestor două planete va avea loc pe 25 februarie 2024, când ambele vor fi directe.
Lecțiile acestei perioade retrograde vor fi doar o amintire îndepărtată, deci este esențial să valorifici puterea pe care o aduc pentru a vedea ce trebuie să se schimbe și cum, astfel încât, la începutul anului viitor, să poți spune cu adevărat că te-ai transformat pe tine și viața ta în bine.

Horoscop special. Cele 5 zodii care se vor îmbogăţi pana în anul 2024, se deschid sertarele cu bani!

Poți efectua ritualurile tale în orice moment astăzi. Cu toate acestea, este important să onorezi energia Leului, deoarece Venus este acum în sfârșit directă, așa că este ca și cum ai putea sărbători trecerea prin una dintre perioadele mai dificile pe care anul le-a adus. Acest lucru poate fi făcut prin incorporarea elementelor Venus în Leu, cum ar fi ghimbirul, busuiocul, scorțișoara, rozmarinul, lămâia și trandafirul.

Poți să te conectezi la energia cristalelor, cum ar fi onixul negru, ochiul de tigru și cuartul roz, pentru a profita la maximum de ritualurile tale. Prin onorarea semnificației energiei Leului, nu doar adaugi putere ritualurilor tale pentru viitor, ci aduci și omagiu tot ceea ce ai învățat și ce s-a schimbat deja divin în viața ta în această perioadă de transformare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.