Horoscop special: Luna Nouă în Gemeni, Luni 3 aprilie 2019. Ce posibilităţi NOI se deschid ZODIILOR la început de vară 2019?

Pe 3 iunie 2019 avem prima Luna Noua a sezonului de vara: Luna Noua de iunie in Gemeni. Gemenii sunt zodia ce coordoneaza mintea, deci este timpul sa ne punem idei noi in miscare!

02 iun. 2019, 05:22
Horoscop special: Luna Nouă în Gemeni, Luni 3 aprilie 2019. Ce posibilităţi NOI se deschid ZODIILOR la început de vară 2019?

In tot ce cream si traim, mintea joaca un rol decisiv : nu uita ca in orice credem devine extrem de puternic in viata noastra si ne modeleaza realitatea. Luna Noua este mereu o faza de inspiratie a ciclului lunar in care punem NOI seminte pentru ce vrem sa cream, in timp ce Luna plina este o faza de recompense – ce semeni, aceea culegi.

Aceasta Luna Noua de iunie este menita sa ne dea o portie de vigoare si energie, tocmai bine pentru lunile de vara ce urmeaza. Este momentul perfect sa incepi noi proiecte si sa muncesti ce e nevoie ca sa iti atingi scopurile, dar sub energia particulara a Gemenilor!

Datorita influentelor lui Venus, Neptun si Pluto asupra acestei Luni noi in Gemeni, ea devine la fel de importanta ca o Luna plina. Ea va fi sub energia Gemenilor, deci vom fi sociabili, vorbareti si dornici de a iesi, petrecand mult timp cu prietenii, cu familia, cu oamenii cu care construim relatii benefice.

Gemenii se plictisesc usor si le place sa surfeze la suprafata valurilor vietii, cautand constant stimulare de pe urma ideilor si oamenilor noi.

Acest proces hraneste mintea puternica si curioasa a Gemenilor.

Avem tendinta sa subestimam puterea mintii si o alimentam cu tot felul de ganduri inutile, cu gunoaie mentale care nu ne servesc la nimic, din contra. Acum este sansa ta sa iti observi gandurile care te preocupa zi de zi si sa alegi constient sa rulezi doar acele ganduri care iti imbunatatesc viata!

Sub Luna Noua in Gemeni, mintea iti este extrem de fertila si ideile vor prinde rapid radacini. Alege cat de bine poti!

Asa cum spune o vorba inteleapta: Ideile modeleaza cursul istoriei. Iar cu siguranta ideile tale modeleaza cursul vietii tale.

Ce sa faci cu ocazia Lunii Noi in Gemeni?

Luna Noua in Gemeni din 3 iunie iti aduce un nou inceput impreuna cu darul alegerilor multiple. Primesti acum spatiul necesar ca sa iei o decizie in cunostinta de cauza. Aduna datele necesare, vorbeste cu cei ce stiu sau mergi sa vezi cu ochii tai, la nevoie. Luna Noua in Gemeni iti aduce alegeri. Tine ochii si urechile ciulite si fii flexibil ! Daca ai asteptat sa semnezi un contract, sa cumperi un produs electronic sau sa lansezi o campanie sau un site, acum este momentul ! Orice tine de minte, intelect, comunicare are acum drum liber si cale deschisa !

Incepe sa te uiti la toate detaliile necesare, lasa curiozitatea sa te ghideze. Afla cat de multe informatii folositoare poti ca sa iei o decizie de start in cunostinta de cauza. Cel mai important este sa iti schimbi perceptia despre ce poti si ce nu poti sa faci si sa pornesti. Retine: poti sa faci orice iti pui in minte !

Sau poate ai taraganat intr-o problema, invartindu-te in cercuri. Acum este sansa ta sa tai tot acest balast nefolositor si sa pornesti decis. Acum primesti si curajul de a vorbi pentru ceea ce stii ca este adevar.

Iata ce concept ilustreaza perfect aceasta Luna Noua in Gemeni: „Indiferent ce iti spun oamenii, cuvintele si ideile tale pot schimba lumea”.

Priveste-ti credintele pe care le ai pentru ceea ce vrei sa creezi si alege sa mergi mai departe cu cele care te fac mai fericit.

Mentine-ti optiunile deschise. Nu face angajamente ferme. Incearca sa gusti cate putin din toate.

Nu lua lucrurile prea in serios, ne spun Gemenii. Nu te supara si nu te ambala : cat de importanta va mai fi supararea ta peste cinci ani de acum incolo? Merita? Iata ce ne invata Luna in Gemeni.

Activitati bune de facut sunt: incepe o noua afacere / inscrie-te la un curs / comunica cu prietenii si familia / socializeaza ca sa intalnesti oameni noi / fa pe cineva sa rada / participa intr-o organizatie ce are o retea / invata o limba noua / cumpara-ti un produs electronic care sa iti usureze viata / planifica sa pleci intr-o scurta calatorie

Iata ce aduce LUNA NOUA IN GEMENI din 3 iunie 2019 pentru fiecare zodie:

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Luna Noua in Gemeni de azi iti aduce o placuta schimbare de scenariu. Ai oportunitati multiple sa calatoresti si sa explorezi vecinatatile apropiate in zilele urmatoare, tot ce ai de facut este sa iti planifici itinerariul. Tine mintea deschisa. Orice te entuziasmeaza peste masura, documenteaza-te dar tine minte ca precautia este ca o protectie. Este bine acum si sa incepi un blog, un site, sa urmezi un curs sau sa te focusezi pe scris. Petrece saptamanile urmatoare adunand cat de multa informatie poti pentru ce te intereseaza. Vorbeste cu oamenii, mergi in locuri si fa-ti temele. Apoi abia vei putea sa iti iei o decizie in cunostinta de cauza.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Luna Noua in Gemeni pentru tine este foarte mult despre ceea ce iti apartine. Este timpul sa ai o vedere detasata fara pasiuni si emotii inutile la ceea ce ai. Daca simti ca meriti o marire de venituri sau sa discuti despre moduri mai bune de a-ti gestiona proprietatile, acum este momentul. Poti avea mai multe moduri de a-ti castiga existenta si optiuni multiple despre cum sa cheltui ce ai castigat. Mentine mintea deschisa si un ochi pe cele mai functionale idei. Ai multe posibilitati deci de tine depinde sa decizi ce e mai important acum. Daca cineva iti forteaza mana intr-o directie, decizia finala iti apartine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.