Horoscop special: Luna nouă în Rac din 17 iulie 2023. Cine are noroc la bani, cine are noroc în dragoste?

Aceste evenimente lunare au loc aproximativ o dată pe lună, când Luna este atât de aproape de soare încât doar o fâșie din suprafața sa este vizibilă. Ca urmare, de pe Pământ, se pare că nu există deloc lună și ni se prezintă un cer senin și întunecat, care este aproape ca o pânză goală pe care să scriem un capitol cu totul nou.

13 iul. 2023, 14:35
Horoscop special: Luna nouă în Rac din 17 iulie 2023. Cine are noroc la bani, cine are noroc în dragoste?

Luna nouă în Rac, semnul cardinal al apei, va avea loc pe 17 iulie la ora 14:32 sau 20:32. Racul este cunoscut pentru natura sa hrănitoare, sentimentală – și, uneori, nebunească.

Semnificația spirituală a Lunii Noi din 17 iulie în Rac 2023

Fiecare sezon al racului – care anul acesta începe pe 21 iunie și se termină pe 22 iulie – suntem atrași să petrecem timp de calitate și să ne îngrijim de legăturile noastre cu oamenii la care țin cel mai mult. Având în vedere că Racul stăpânește a patra casă a vieții de acasă, s-ar putea să fim inspirați să fim un pic mai domestici sau să fim mai chibzuiti decât de obicei. Și, o dată pe an, luna nouă a Racului îți oferă oportunitatea de a obține claritate despre un aspect extrem de important al vieții tale: viața ta interioară, rădăcinile tale și cele mai apropiate relații familiale.

Horoscop karmic 2023. Ce să faci în această perioadă ca să trăiești viața pe care ți-o dorești

Cum ar putea afecta Luna nouă în Rac din 17 iulie 2023 zodiile

Berbec (20 martie-19 aprilie)
Cu Luna nouă în a patra casă a vieții de acasă, s-ar putea să fii indecis între a petrece timp cu cei dragi și a merge într-o aventură. Dacă o alegi pe cea din urmă, gândeste-te să obții tot ce este mai bun din ambele lumi, aducând pe cei dragi la plimbare.

Taur (20 aprilie-20 mai)
Cu Luna nouă în casa ta de comunicare, vei fi foarte curios și social, ca să nu mai vorbim de potențial supraprogramat. Nu uita să iti programezi o perioadă de nefuncționare, astfel încât să poti continua să tragi pe tcu fortele maxime.

Horoscop special. Fiecare zodie are doi îngeri protectori. Ce semn are un înger si un arhanghel, dar şi un demon

Gemeni (21 mai-20 iunie)
Luna nouă cade în cea de-a doua casă de venit, Gemeni, așa că este înțelept și necesar să căutați noi oportunități și, eventual, să faceți o mișcare pentru a-ti crește fluxul de numerar. Pentru a-ti crește șansele de succes, ia în considerare să lucrezi ca parte a unei echipe sau alături de prieteni și coleg

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.