Horoscop special: Luna Nouă Neagră în FECIOARĂ, 30 august 2019. Ce aduce special zodiilor cea mai benefică Lună Nouă a anului 2019?

Avem noroc de o Luna plina benefica de final de august chiar inainte ca septembrie 2019 sa se instaleze, aducand noi oportunitati, inceputuri si promisiuni de mai bine pentru aceasta toamna. Luna Noua din 30 august este cea de-a doua Luna Noua a lunii august, fapt pentru care specialistii o numesc Luna Noua Neagra. Asemenea evenimente in care au loc 2 Luni Noi intr-o luna se intampla o data la 29 luni. 

28 aug. 2019, 20:23
Horoscop special: Luna Nouă Neagră în FECIOARĂ, 30 august 2019. Ce aduce special zodiilor cea mai benefică Lună Nouă a anului 2019?

Aceasta Luna Noua Neagra are loc in pragmatica si organizata Fecioara, semn de pamant, dandu-ne o portie sanatoasa de ajutor si inspiratie pentru toate planurile pe care le avem pentru cea de-a treia si ultima parte a acestui an 2019. Iar noi trebuie sa fim deschisi la schimbarile din viata noastra prin care tot ce nu mai e valabil va iesi ca sa faca loc la nou.

Specialistii afirma ca Luna Noua Neagra in Fecioara pe 30 august este cea mai benefica din tot anul pentru ca nu exista niciun aspect astral cu semnificatii negative sau de prudenta si in plus ea este ajutata de cele 3 planete aflate si ele in Fecioara acum : Marte, Venus si Mercur, care vor contribui din plin la experienta noastra pentru aceasta Luna Noua.

Toata lumea stie ca Fecioara, zodia gazda a Lunii Noi, este incredibil de eficienta, saritoare, de mare baza, organizata ca nimeni alta, orientata pe detalii si care are tendinta de a fi buna, empatica si generoasa.

Aceste caracteristici de ochi de vultur perfectionist vor fi prezente in fiecare dintre noi pentru ca suntem in plin sezon al Fecioarei, insa vor fi temperate de o dorinta sincera de a ajuta si a crea o diferenta pozitiva.

De aceea, Luna Noua in Fecioara este o perioada ideala de a ne pune treburile in ordine perfecta si ne da unda verde sa ne plantam semintele unor noi inceputuri in domeniile patronate de Fecioara : munca, sanatate si serviciul indreptat spre altii, spun astrologii.

Luna Noua este ajutata de celelalte planete aflate acum in Fecioara, spuneam mai sus. Dar cum ?

Marte este cea mai puternica energie ce inconjoara aceasta Luna Noua in Fecioara. Marte reprezinta masculinul sacru si este total despre actiune, energie, motivatie si a face lucrurile repede si bine. Deci pentru noi este un timp foarte incarcat de motivatie ! Daca ai proiecte pe care le vrei pornite sau ceva ce vrei sa accelerezi sau sa ii pui mai multa energie, aceasta Luna Noua te va ajuta sa impingi lucrurile mai departe

Da, Marte poate fi foarte motivational dar e si nerabdator si iute la manie, de aceea e bine sa fim constienti si atenti acum la impulsurile noastre.

Vestea buna e ca prezenta lui Mercur in Fecioara in acest context ca tempera putin din aceasta energie a lui Marte si ne va reaminti sa gandim inainte de a face sau spune ceva ce putem regreta ulterior.

Primeste si tu aceasta superba energie a lui Mercur din preajma acestei Luni Noi ca sa capeti intelepciune si cunoastere in acele domenii ale vietii tale in care te-ai simtit neclar si nesigur !

Si Venus este aproape de aceasta Luna Noua, aducand vibratii creative si iubitoare. Prezenta sa face ca Luna Noua sa fie foarte romantica si ofera perioada perfecta de a merge la o prima intalnire sau de a adauga scantei intr-o relatie existenta.

Daca te-ai zbatut in relatiile tale in ultimul timp, aceasta Luna Noua te va ajuta sa imblanzesti lucrurile si sa gasesti o noua cale. Sigur, e nevoie de participarea amandurora, insa sa stii ca Universul este de partea ta daca iti doresti o intarire a relatiilor.

Exista multa energie legata de aceasta Luna Noua dupa cum se vede, dar toata curge ARMONIOS si ne ofera un mod minunat de a integra aceste energii de vibratie inalta. Pune-ti acum o intentie clara sau fa o actiune cat de mica sub aceasta Luna Noua ca sa aduci la viata aceasta energie.

Cosmosul ne da energii dar noi suntem cei care trebuie sa o primim si sa o integram in vietile noastre. Energia exista ca potential doar daca pasim in fata si profitam de ea.

Sub aceasta Luna Noua Neagra in Fecioara, pune-ti intrebarile si stai in energia lor ca sa simti din intuitia ta raspunsurile :

Spre ce iti dai timpul si energia dar nu iti sustine viziunea sau viata pe care vrei sa o creezi ?

Cum iti poti face din sanatate si stare de bine o prioritate ?

Un context special in care are loc Luna Noua Neagra in semnul de pamant Fecioara este ca acum exista un record de 8 din 10 planete aflate in zodii de pamant ! Asta inseamna ca ni se reaminteste sa ne impamantam in a fi mai mult decat sa ne lasam prinsi doar in a face. Multi suntem sufocati de vietile noastre pline si uneori haotice si uitam sa luam o pauza si doar sa ne permitem sa fim.

Cand iti dai voie ca doar sa fii, inseamna ca esti prezent si viu in fiecare moment si nu esti pierdut in minte si in ganduri de trecut sau viitor. Noi nu suntem gandurile noastre. Noi suntem cei ce ne ascultam gandurile si cand realizam asta putem deveni observator tacut al galagiei mentale interne in loc sa ne lasam prinsi in vartejul lor.

Sub aceasta Luna Noua in Fecioara, vezi unde poti aduce mai multa prezenta in viata ta, invatand sa nu te mai identifici cu tot ce gandesti.

Meditatia este un instrument foarte bun pentru asta, deci propune-ti acest obicei (poate nou) pentru 10 minute pe zi si vezi cum iti schimba viata.

August a fost o luna energetica puternica si se incheie perfect cu aceasta Luna Noua armonioasa in Fecioara. Sub acest belsug de energie ce ni se ofera, ia ce e nevoie pentru tine, seteaza-ti intentiile si nu uita – meriti toata fericirea, abundenta, sanatatea, dragostea si bucuria pe care Universul are sa ti-o ofere.

Iata ce aduce LUNA NOUA IN FECIOARA din 30 august 2019 pentru fiecare zodie:

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Fiind semn de foc, ti-a priit sa traiesti in sezonul Leului sub stralucirea soarelui fierbinte, insa cu aceasta Luna Noua in Fecioara te vei reenergiza in alt fel – devenind mai organizat, stilul Fecioara. Revitalizeaza-ti rutina zilnica, implementand structuri noi in activitatile pe care le ai de trait in aceasta toamna. O structura bine pusa la punct iti va fi foarte de folos pentru noile inceputuri ce te asteapta.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Venus, coordonatoarea ta, este in frumoasa armonie cu aceasta Luna Noua pe teritoriul Fecioarei, iar tu vei simti cum romantismul este in aer. Luna Noua te cam forteaza sa soptesti dulci nimicuri in urechile persoanei iubite. Convinge-ti partenerul sa ramana in pat mai mult cu tine pe durata acestei lunatii. Comanda de mancare. Nu e nevoie sa pleci.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO