Horoscop special: Luna plină în Peşti, 14 septembrie 2019. Beneficii şi atenţionări pentru zodii la Luna plină a recoltei

Luna plina in Pesti. Pe 14 septembrie 2019 are loc Luna plina a lunii septembrie, denumita si Luna recoltei, ce are loc in zodia Pesti si aduce asupra noastra un aer magic, misterios si fermecator. Lunile pline in Pesti sunt prin excelenta incarcate de romantism dar acum, in sezon de cules roade, semnificatia este cu atat mai speciala.

11 sept. 2019, 19:48
Horoscop special: Luna plină în Peşti, 14 septembrie 2019. Beneficii şi atenţionări pentru zodii la Luna plină a recoltei

Luna plina, in general, este momentul in care lasam sa plece ce nu ne mai foloseste, constientizam ce nu mai avem nevoie, in timp ce la Luna noua intampinam tot ce dorim sa intre nou in viata noastra si ne propunem sa vedem ce am vrea nou. Luna plina amplifica oricare emotii si trairi avem, fie bune fie mai putin bune, fascinand si hipnotizand cu lumina ei. Intrucat tendinta instinctiva pe care o avem in preajma Lunii pline este sa dam drumul la orice ni se pare ca este problematic, este bine totusi sa ne asiguram ca nu luam decizii pripite de care sa ne lamentam mai tarziu, dupa ce efectul Lunii pline va fi trecut. Sa nu cadem, asadar, in capcana. Folosim aceasta energie speciala care pune lumina sa asupra aspectelor ce pot iesi din viata noastra dar folosim si disceramantul personal, mai ales ca acum avem de-a face cu o energie foarte visatoare si bazata pe imaginatie, din pricina Pestilor, in care realitatea va fi mult distorsionata si putem fi convinsi ca anumiti „cai verzi pe pereti” sunt mult mai buni decat ce avem.

Aceasta Luna plina in Pesti, a recoltei, ofera ocazia de a culege primele roade a ceea ce ai semanat mai devreme, in preajma Lunii noi in Fecioara de acum 2 saptamani, de la final de august.

Atmosfera pe care zodia gazda, Pestii, o creaza pentru Luna plina este aproape ca de hipnoza, incarcata de magie, farmec si imaginatie. Chiar ne poate pacali, aruncandu-ne intr-o stare de fascinatie unica.

Este dragoste reala sau este iluzie ? Esti pe calea corecta sau esti pacalit, ori te amagesti singur ? Doar timpul va arata adevarul insa lumina Lunii pline iti da prime indicii. Ce ai inceput deja sa culegi din ce ai pus ca prime seminte la final de august ?

Da-ti permisiunea sa visezi cu ochii deschisi, asa cum prefera Pestii. Lasa viziunile si imaginatiile tale sa te ia in continuare prin surprindere. Ce poti visa, poti realiza, iar Pestii stiu asta cel mai bine !

Ce inseamna aceasta Micro-Luna plina in Pesti?

Intrucat Pestii inseamna visare, fiind condusi de Neptun, planeta imaginatiei creative si a viselor, Luna plina in Pesti are tendinta sa iti incurajeze visele si sa le dea putere.

Este o Micro Luna plina pentru ca este foarte departe de Pamant si pare mica atunci cand o privim. Asadar, mesajul este : fii atent chiar si la cele mai marunte vise ale tale care, desi indepartate, pot straluci la fel de intens ca aceasta Luna plina. Nu iti ignora cele mai mici intuitii care se manifesta ca o boare, nici cele mai nerealiste sperante si dorinte.

Daca ti se pare ca visezi prea mult si devii prea mult cu capul in nori, impamanteaza-te cu ajutorul Soarelui care este acum in zodia de pamant Fecioara. Cat timp esti cu picioarele pe pamant iar mintea iti construieste ziua de maine cu puterea imaginatiei si luminata de Luna plina in Pesti, esti pe drumul bun si folosesti bine aceasta energie !

Fecioara te mentine focusat pe aspectele practice, punctuale si productive, iar Pestii te ajuta sa visezi pentru ca ei nu suporta rutina si au nevoie de timp doar pentru imaginatie.

Atat Pestii cat si Fecioara sunt doua zodii care vor sa ii ajute pe altii si sa diminueze suferinta in lume, deci la aceasta Luna plina poti sa fii voluntar, te poti conecta cu cei mai putin norocosi ca tine. Chiar si doar sa trimiti o rugaciune pentru cei aflati in nevoie conteaza si inseamna ca participi cu intentia ta sa creezi o diferenta.

Data fiind atmosfera visatoare pe care Luna plina in Pesti din acest weekend o trimite asupra noastra, da-ti permisiunea sa pui deoparte agende incarcate, intalniri, mailuri sau telefoane ce aparent nu suporta amanare, macar pentru 2 zile. Fa-ti timp sa te focusezi pe sinele tau spiritual, sa meditezi, sa fii aproape de apa (Pestii sunt zodie de apa, Luna este raspunzatoare de corpul nostru emotional, deci de lichidele din corp), da-ti voie sa vizualizezi cum ti-ar placea sa fie lumea ta. Unele din raspunsurile pe care le cauti pentru problemele si provocarile tale pot veni usor daca te eliberezi de responsabilitatile zilnice macar pentru o scurta perioada de timp.

Studiile au aratat ca, atunci cand revii la o sarcina dificila dupa ce ai luat-o pauza necesara, ai foarte mari sanse sa gasesti o solutie creativa, decat daca ramai zbatandu-te sa gasesti raspunsurile.

Luna plina in Pesti, in plin sezon al Soarelui in muncitoarea si responsabila Fecioara, transmite clar si mesajul : da-ti permisiunea sa faci mai putine, sa primesti in loc sa continui sa impingi lucrurile inainte. Este o stare in care mergem in interiorul nostru ca sa gasim raspunsurile acolo.

Imbratiseaza-ti visele cu ochii deschisi pe durata acestei Luni pline in Pesti. Poti gasi inspiratii puternice pentru viitor. Asculta-ti cu multa atentie visele care sunt forma prin care subconstientul iti sopteste indicatii cu privire la drum in continuare. Noteaza ce ai visat de indata ce te-ai trezit.

Da-ti voie sa te lasi absorbit de un film, de o muzica, de o stare care te face sa uiti o scurta vreme de orice problema ! Bucura-te de lume intr-un ritm mai calm, fin, linistit !

Lucruri bune de facut pe durata Lunii pline magice in Pesti:

–         da ceva de care nu mai ai nevoie

–         exploreaza-ti abilitatile intuitive si psihice

–         gaseste ceva ce pierdusei

–         mediteaza

–         radiaza pace si calm

–         fa ceva creativ, scrie o poveste romantica

–         studiaza astrologia, tarotul, runele sau orice ezoteric

–         danseaza, scrie poezii, picteaza, canta, compune muzica

–         petrece timp in natura, in special aproape de o apa

–         ofera sau primeste masaj sau orice tip de munca delicata cu corpul

–         exploreaza o realitate virtuala

–         fii voluntar, ajuta oameni necajiti cu orice poti

–         doneaza in scop caritabil pe o tema ce iti starneste pasiune

–         dormi cat mai mult in timpul zilei

Luna plina in Pesti – Atentionari:

Una din provocarile energiei Pestilor asupra Lunii pline este ca ne poate face sa fim foarte naivi. Fii asadar atent sa nu te lasi luat prea tare de val de diverse povesti pe care le auzi. Cineva poate sa iti para foarte convingator daca vrea ceva de la tine, insa asculta-ti intuitia cu privire la ce sa faci. Mai bine sa te simti un pic vinovat decat sa regreti pe viitor mai mult.

O alta dificultate potentiala a Lunii pline in Pesti este tendinta de a dori sa evadezi din lumea in care traiesti si sa folosesti alcool sau orice alte substante care altereaza starea de constiinta pentru a scapa de un stres in care stai. Pestii deseori nu prea stiu cand sa se opreasca, deci daca simti nevoia de a evada, fie fa-o cu moderatie fie foloseste aceasta energie in moduri mult mai constructive pentru tine.

Cel mai bine este sa iti dai permisiunea sa te lasi purtat de fluxul momentului, sa te scufunzi total in acum si aici. Misca-te o data cu miscarile vietii exact ca Pestii, liber si usor. Multe din limitarile pe care le traim sunt auto-create. Foloseste Luna plina in Pesti ca sa iti vezi lumea fara granite, limitari si responsabilitati ce te doboara.

Iata influenta Lunii pline de septembrie 2019 in Pesti pentru fiecare zodie:

BERBEC

Tu esti in mod normal o zodie foarte activa si pusa permanent pe actiune si contact cu exteriorul, insa pe durata acestei Luni pline in Pesti este timpul sa faci un pas in spate din fata agitatiei exterioare si sa iti hranesti spiritul. Poate simti si tu ca iti doresti sa iti dedici timp doar pentru tine ? Este vremea sa te vindeci si recuperezi, sa meditezi si sa abandonezi controlul. Un raspuns important pe care il cauti poate veni acum la tine sub forma de vis. Da drumul si lasa-l pe Dumnezeu sa preia mai departe calauzirea.

TAUR

Esti plin de vise si sperante pentru viitor iar acum, la aceasta Luna plina in Pesti, ele incep sa isi arate roadele spre implinire. Poti vedea clar spre ce aspiri si, chiar daca este pe alocuri putin nerealist, iti activeaza imaginatia creativa si te inspira in continuare pe drumul tau. Acum este si timpul sa primesti recompense, recunoastere, invitatii stralucitoare sau iubire neconditionata ori iertare in cercul tau social, de la caz la caz.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO