Horoscop special: Marele Benefic Jupiter pentru ultima data direct in Pesti. Va reveni aici peste 12 ani!

Jupiter care se intoarce direct sub razele Lunii Noi ne va aminti ca lumea este cu adevarat stridia noastra si ca ne putem redefini realitatea in fiecare zi.

21 nov. 2022, 05:57
Horoscop special: Marele Benefic Jupiter pentru ultima data direct in Pesti. Va reveni aici peste 12 ani!

Horoscop special: Pe 23 noiembrie 2022, Jupiter iese din retrograd in Pesti. Jupiter va fi pentru ultima data direct, in Pesti, pentru urmatorii 12 ani. Profita de aceasta ocazie pentru a recunoaste lucrurile bune sau oamenii buni din viata ta. Jupiter care se intoarce direct sub razele Lunii Noi ne va aminti ca lumea este cu adevarat stridia noastra si ca ne putem redefini realitatea in fiecare zi.

Trei zodii care vor avea parte de succesul mult dorit în anul 2023. Au noroc la bani, în carieră și dragoste
Marele Benefic a intrat in Pesti la data de 13 mai 2021, pentru prima data din 2010 incoace. A ramas in Pesti pana in iulie 2021, cand a revenit pentru ultima data in Varsator (in miscare retrograda). Spre finalul anului 2021 (29 decembrie) s-a intors in Pesti. Apoi a petrecut cateva luni in Berbec (11 mai – 28 octombrie 2022) cand a reintrat in Pesti prin miscare retrograda. Acest retrograd se incheie in 23 noiembrie, iar Jupiter va parasi zodia Pesti pentru 12 ani. din 20 decembrie 2022, Jupiter va reintra in Berbec pana in luna mai 2023.

Iata cum afecteaza ultima calatorie directa lui Jupiter prin Pesti fiecare zodie in parte.

BERBEC
Independent si activ, esti genul de persoana care traieste in prezent. Esti intotdeauna in miscare si nu prea iti permiti perioade de relaxare si meditatie. Cu Jupiter in Pesti, ti se cere sa faci un pas in spate sis a reflectezi. Acest tranzit te va ajuta sa faci curatenie in „spatiile intunecate” din subconstientul tau. Vorbim aici despre obiceiuri, oameni si ganduri care te tin pe loc si nu te lasa sa evoluezi.

Horoscop special TAUR
Cu Jupiter in Pesti reusesti sa-ti faci prieteni mai usor. Ei te vor ajuta in calatoria ta spirituala, caci au aceleasi valori si aceleasi teluri si visuri ca si tine. Te poti astepta la aparitia unor coincidente stranii, insa nimic nu este intamplator. Fii alaturi de acesti oameni care apar in viata ta ca din senin. Impreuna va veti ajuta in exprimarea spiritualitatii.

Horoscopul energiilor cu Cristina Demetrescu. Zestre astrală bogată, ce se întâmplă până la finalul lunii

Horoscop special GEMENI
Esti de multe ori nehotarat cu privire la drumul pe care ar trebui sa o iei. Nu este o lipsa de ambitie, dimpotriva! Este din cauza ca ai prea multe zone de interes si nu le poti face pe toate deodata. In acelasi timp, iti este greu sa renunti la una sau la alta. Dar, acest Jupiter in Pesti te ajuta sa vezi mai bine care este calea Sinelui Superior. In plan profesional se anunta o recunoastere a meritelor, in cazul in care esti multumit de locul tau de munca. In cazul in care nu esti, Universul iti va arata calea spre ceva mai potrivit pentru tine. Deci fii atent!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.