Horoscop special Mariana Cojocaru. Femeile lui Dumnezeu în PRIMĂVARA 2019. Ele sunt protejate şi au lumea la picioare

Primavara 2019 este aici, iar horoscopul pare să vină cu veşti excelente, atât pe plan amoros, dar mai ales pe plan financiar pentru unele zodii.

20 mart. 2019, 10:33
Horoscop special Mariana Cojocaru. Femeile lui Dumnezeu în PRIMĂVARA 2019. Ele sunt protejate şi au lumea la picioare

Femeia Taur

Nativele zodiei Taur vor simţi că îl prind pe Dumnezeu de picior, scrie kfetele.ro. După ce timp de mulţi ani au fost nevoiţi să trăiască având multe lipsuri financiare, norocul începe să le surâdă în anul 2019.

Este o perioadă extrem de bună pentru ei pentru a-şi găsi locul de muncă dorit. Anumite promovări sau chiar şi nişte moşteniri îi vor ajuta să se echilibreze pe plan financiar şi să ducă o viaţă mult mai bună din acest punct de vedere.

Mai mult decât atât, alţi nativi ai zodiei Taur pot să dea lovitura şi în afaceri, iar faptul că sunt extrem de serioşi la locul de muncă îi va ajuta să îşi îndeplinească acest vis încă din primele luni ale anului.

Femeia Leu

A doua zodie care are mari şanse să se îmbogăţească anul viitor este zodia Leu. Aceştia vor reuşi să vadă potenţialul în unele afaceri în care alţii nu vor avea prea multă încredere. Tocmai această „inconştienţă” îi va ajuta să găsească nişte afaceri care aduc bani rapid. De asemenea, vor avea un spirit organizatoric foarte bun, iar acest lucru va fi văzut şi de superiori, care le pot propune o promovare

Acest lucru va veni, de asemenea, cu o mărire de salariu. Dacă vor trage tare în anul viitor, sunt toate şansele să ajungă să câştige o sumă de bani care să le permită să trăiască un stil de viaţă extravagant, aşa cum mulţi nativi ai zodiei îşi doresc.

Femeia Capricorn

Şi nativele zodiei Capricorn au ocazia să îşi schimbe viaţa în anul 2019, mai ales că visează de mult timp acest lucru şi sunt cunoscuţi pentru seriozitatea de care dau dovadă. În anul viitor, acest lucru va putea fi văzut exact de cine trebuie, iar anul 2019 îi poate prinde cu mai mulţi bani în buzunar.

Femeia Berbec

Vei avea parte de destul de multe provocări pe acest plan în 2019, dar multe dintre ele se pot dovedi oportunităţi de a creşte în carieră şi de a te împlini financiar. Poate că nu se va lăsa cu o promovare, dar cel puţin, primeşti semnale că eşti pe direcţia potrivită şi că evoluezi într-acolo.