Horoscop SPECIAL Mariana Cojocaru: Luna Nouă în Scorpion aduce o perioadă cu pofte trupeşti pentru zodii. Revin vechi iubiri interzise

Horoscop SPECIAL Mariana Cojocaru: Luna Nouă în Scorpion aduce o perioadă cu pofte trupeşti pentru zodii. Revin vechi iubiri interzise. 

08 nov. 2018, 07:10
Horoscop SPECIAL Mariana Cojocaru: Luna Nouă în Scorpion aduce o perioadă cu pofte trupeşti pentru zodii. Revin vechi iubiri interzise

Berbec– Venus este în continuare retrograd în zodia opusă(Balanţă), în sector astro-matrimonial. Mă refer la astrograma generală a perioadei, nu la cea personală. Probleme în paradisul conjugal! Soarele în Scorpion poate atrage atenţia asupra disputelor care pot apărea de la bani(partaj, credite, etc.). Gestionaţi-vă cu bani puţini, că trăim vremuri tulburi, de criză! Investiţi cu cap în sănătatea ne-alopată.

Citeşte şi HOROSCOP. Zodiile care au o săptămână de coşmar. Nu le merge nimic bine

Taur– Patroana voastră astrală nu şi-a încetat mişcarea retrogradă. Duşuri scoţiene-destin cu dus-întors. Donaţiile din perioada următoare vă pot înzeci veniturile, deci nu evitaţi să faceţi mult bine persoanelor cu probleme reale de sănătate, câinilor abandonaţi, pisicuţelor şi păsărilor văzduhului. Aşa veţi ocupa un loc sigur în Rai. Sănătatea vă va da bineţe, dacă preparaţi mâncarea în casă şi beţi ceaiuri relaxante.

Gemeni– Imaginaţia vă poate juca feste! De vreme ce Venus-patronul iubirii- este pe horoscopul general în zona creaţiei şi imaginaţiei, să nu vă aşteptaţi să fiţi vreodată iubiţi cu adevărat. De aceea copiii îşi iau zborul şi nu vă ajută. Bârfa şi vorbitul pe la colţuri e asigurată de progresiile solare. Cum voi zburaţi din floare în floare, vedeţi să nu vă îngheţe aripile! De ce? Simplu. Pentru că este frig deja…

Rac– Unii Raci sunt fini şi buni, alţii au structuri demne de ne-urmat! Andreea Bălan(Rac) a zămislit prunc pe Venus Retrograd, semn că va avea mari probleme cu copilul din dotare. Să nu concepeţi copii aşa cum a făcut ea. Iubirea înseamnă mult mai mult!…Unii Raci nici nu ştiu pe ce lume trăiesc, alţii nu vor fi afectaţi de tranzitele perioadei( o singură iubire în spirit, suflet şi gând). Atenţie la sănătate!

Leu– Săptămâna debutează cu Luna în Leu. Într-o zodie solariana e bine să vă schimbaţi comportamentul şi să vă centraţi pe câştigurile personale. Luna vă face să fiţi harnici şi să vă spălaţi lucruşoarele. Pregătiţi garderoba de toamnă şi de iarnă. Cumpăraţi un cadou de lux dacă aveţi aniversaţi în familie. Nu evitaţi supele fierbinţi(de pui cu tăiţei/găluşti) şi ceaiurile care sporesc imunitatea organismului.

Fecioara– Venus retrograd vă vrea hărnicuţe şi hărnicuţi. Faceţi casa lună(Luna va intra în zodia voastră), apoi gătiţi o supiţă de legume cu steluţe(steluţe faceţi cu ulei sau cu tacâm de pui fiert). Comunicarea cu rudele şi copiii e foarte importantă (Soare în Scorpion). Dacă vă rămâne ceva în plus, daţi şi de pomană. Sunt oameni neajutoraţi. Aşa vă îndreptaţi karma iubirii(rezolvarea problemelor din trecut).

Continuarea horoscopului pe kfetele.ro.