Horoscop special Mariana Cojocaru: Semnal de alarmă, eclipsa totala de Lună predispune la nenorociri

Publicat: Vineri, 27 Iulie 2018 10:16 // Actualizat: Sâmbătă, 28 Iulie 2018 10:27 // Sursa: romaniatv.net

Astrologul trage un semnal de alarma! Eclipsa totala de Luna din saptamana 29 iulie - 4 august predispune la evenimente negative.

Berbec -Eclipsa Totală de Lună din 27-28-29 iulie va fi în Zodia Leului pe Axa Timpului Leu-Vărsător. Se tranşează situaţii care stau în coadă de peşte, la limită. Mă refer la chestiuni de suflet, care ţin de viaţa personală. Un plus de intuiţie şi creativitate. Relaţiile cu cei mici sunt foarte importante, nu-i scăpaţi din ochi. Eclipsele predispun la accidente şi există risc crescut de pierderi de sarcină.

Taur - O perioadă cu decizii în carieră şi viaţa de familie. Axa de Destin din Leu şi Vărsător şi Eclipsa Totală de Lună din 27-28-29 vă atenţionează asupra câştigurilor şi cheltuielior pe care le puteţi face în săptămâna care vine. Fiţi cumpătaţi şi chibzuiţi. Soarele din Leu şi Eclipsa de Lună din Vărsător vă vrea atenţi la tot şi la toate. Pentru unii se anunţă reîntregirea familiei, reuniuni, revederi prieteni/colegi.

Gemeni - Deplasări şi comunicare. Mercur Retrograd din Leu şi Eclipsa Totală de Lună din Vărsător se vor un preambul la ceea ce urmează să se descopere din trecut. Repuneţi în drepturi pe cineva, luaţi atitudine, rediscutaţi subiecte abandonate din diverse cauze: lipsă de timp, preocupări care vă umpleau pe deplin timpul preţios. Revederi cu prietenii de suflet şi cu persoane importante din import.

Rac - Exportul de relaţii e important în viaţa voastră. Aventurierii o păţesc, şi-o fură de la realitate. Trădările în amor sunt aspru sancţionate de Eclipsa Totală de Lună de Lună din Vărsător şi de planetele retrograde din Capricorn. Unii pot primi cartonaşe galbene şi roşii pentru netrebnicii şi nebunii de alcov. Familiştii adevăraţi ai zodiei vor fi ocoliţi de astfel de aspecte astrale. 
 
Leu - Dharma în conjuncţie perfectă cu Soarele şi Karma în conjuncţie perfectă cu Eclipsa Totală de Lună vor să nu vă expuneţi la niciun fel de risc ce ar putea să vă afecteze sănătatea. Risc de alunecări, de luxaţii. Nu luaţi medicamente în exces. Dacă sunteţi însărcinate aveţi nevoie de protecţie din partea partenerului de viaţă şi familie. Însărcinaţii zodiei cu obligaţii sociale vor trebui să ţină casa şi familia,da?
 
Fecioara -...şi Feciorii zodiei să fie atenţi la schimbările care urmează să se facă acum la locul de muncă(Eclipsa Totală de lună şi Karma). Mercur Retrograd este în Leu, deci atenţie la duşmani, la persoanele care vă pot bârfi pe la spate şi/sau vă pot pune piedici în ascensiunea profesională. Excepţie de la regulă fac cei care sunt în concediu. Atenţie mare la produsele expirate şi alterate (toxiinfecţii alimentare).
 
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
eclipsă de Lună horoscop horoscop Mariana Cojocaru Mariana Cojocaru
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7790
RON
21 Jan
noapte -3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H