Horoscop special: MERCUR in BALANTA. Ce primesc zodiile de la NOUA ENERGIE incepand din 11 octombrie 2022

Marti, 11 octombrie 2022, Mercur paraseste zodia Fecioara pentru a reintra in Balanta. In timpul acestui tranzit se simte mai multa diplomatie si devine mai usor sa vezi si punctul de vedere al celorlalti.

11 oct. 2022, 06:00
Horoscop special: MERCUR in BALANTA. Ce primesc zodiile de la NOUA ENERGIE incepand din 11 octombrie 2022

Cu Mercur in Balanta, lumea este mai dispusa sa discute, sa negocieze, sa indrepte lucrurile, sa gaseasca o solutie in care toate partile au de castigat.

Cand exista claritate de unde vii, de unde vin alti oameni, se gaseste calea de mijloc, acel echilibru perfect intre a da si a lua.

Ce inseamna Mercur in Balanta 2022?
Multa lume a avut un sezon Fecioara intens care a stors energiile din fiecare prin ritmul de munca pe multe planuri. O data cu intrarea lui Mercur in Balanta, prioritatile se schimba. Balanta este zodia relatiilor, deci viata sociala va cunoaste o inflorire evidenta. Balanta e zodie de aer, deci energia sa este despre a ne conecta cu altii. Este si un semn cardinal, deci are tendinta sa fie cea care initiaza lucruri noi. Cu alte cuvinte, aici suntem mult mai dispusi sa initiezi conversatii in loc sa asteptam sa fim cautati, suntem mult mai interesati sa abordam oamenii, chiar si necunoscuti.

Trei zodii care vor avea parte de tot norocul înainte de Crăciun. Clipe magice pentru unii dintre ei 
Balanta este zodia cea mai carismatica si plina de tact, deci poti acum sa calmezi spiritele agitate in conflicte ce au avut loc in ultimele saptamani si sa readuci armonia unde este nevoie.

Mercur in Balanta calmeaza si stinge orice drama.
Daca ai spus ceva dur sau ai ranit pe cineva cat timp Mercur a fost in Fecioara (pentru ca energia Fecioarei este mai mult despre a critica si vedea defectele cuiva despre a vorbi cu tact sau a asculta si versiunea celuilalt), acum poti repara oalele sparte.

Balanta este zodia relatiilor, inclusiv cele amoroase, deci te poti astepta la noi conexiuni de iubire daca esti singur, ajutat de Mercur prin comunicarea armonioasa. Daca deja esti cu cineva, foloseste limbaj mai romantic si iubitor fie verbal fie scris, iar energia dintre voi va cunoaste o aura speciala!

Atentie totusi, cu Mercur in Balanta risti sa cazi in statutul de victima pentru ca poti avea tendinta sa exagerezi, sa faci prea multe planuri sociale si relationale pe care nu vei fi in stare sa le derulezi.

Da, te vei simti mult mai curajos sa te exprimi in relatii, dar e bine sa si gandesti inainte ce vrei, de ce vrei, ce faci, de ce faci.
Aceasta energie este bine sa fie folosita calitativ nu cantitativ – da, chiar poti sa iti faci 100 noi cunostinte pe termen scurt, dar nu ar fi mai inteligent sa ramai cu cateva pe termen lung?

In concluzie, cat timp folosesti acest tranzit inteligent, sa iti faci prieteni noi, sa socializezi si relationezi cu scop si cu cap, sa te bucuri de companii agreabile, vorbind cu tact, vei avea cateva saptamani remarcabile. Ai grija doar ca dorinta excesiva de socializare sa nu iti distruga toata munca pe care ai facut-o in ultimele saptamani cu Mercur in Fecioara.

Iata cum te influenteaza IN FUNCTIE DE ZODIE tranzitul lui Mercur in Balanta 2022.
BERBEC
Mercur, planeta comunicarii si gandirii, isi incepe tranzitul prin sectorul tau de parteneriate si tu vei avea mult vant in pupa si usurinta in orice fel de negocieri. Nu e despre a obtine scoruri mari intelectuale insa abilitatea ta de a putea simti si cealalta parte a mesei, a monedei, se intareste si iti permite sa ai acces la noi perspective. Insa procesul de decizie nu este usor atunci cand poti vedea adevarul din mai multe unghiuri.

Horoscop karmic. Momente de cumpănă pentru multe zodii până la jumătatea lui octombrie 2022
TAUR
Mercur, planeta comunicarii si gandirii, isi incepe tranzitul in sectorul tau destinat muncii si sanatatii. Aceasta planeta message iti muta atentia spre proceduri si metode, spre perfectarea proiectelor, pusul treburilor la punct eficient si organizatul vietii si spatiilor de trai. Este un timp perfect sa iti dezvolti abilitati si sa inveti lucruri noi care iti imbunatatesc munca si sanatatea. Este un ciclu stelar dedicat reorganizarilor si gestionarilor detaliilor din viata ta. Munca devine foarte importanta acum, dar fii atent la tendinta de a deveni tocilar.

GEMENI
Mercur, planeta comunicarii si gandirii incepe tranzitul prin sectorul tau numarul cinci. Esti intr-un ciclu bun pentru exprimare de sine, socializare si conversatie spontana sau invatare. Vei avea parte de un flux mult mai natural de comunicare si de focus mental pe placere, distractie, romantism si creativitate pentru urmatoarea perioada.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.