Horoscop special: MERCUR în CAPRICORN. 6 decembrie 2022 – 11 februarie 2023! Energie nouă, ATENȚIE ce gândești și vorbești la trecerea dintre ani!

Capricorn este cel mai strategic semn al zodiacului, iar atunci când Mercur este în Capricorn, mintea noastră va deveni automat mai orientată spre obiective.

05 dec. 2022, 06:00
Horoscop special: MERCUR în CAPRICORN. 6 decembrie 2022 – 11 februarie 2023! Energie nouă, ATENȚIE ce gândești și vorbești la trecerea dintre ani!

Mercur în Capricorn 2022-2023. Anul 2022 mai are doar câteva săptămâni și se încheie, nu înainte că Mercur, planetă comunicării, gândirii, călătoriilor, tehnologiei să părăsească optimistul Săgetător pentru pragmaticul și organizatul Capricorn. Va stă aici între 6 decembrie 2022 și 11 februarie 2023.

Dacă în ultimele săptămâni te-ai gândit la viitor și ai venit cu idei noi, acum că Mercur intră în Capricorn, este timpul și pentru acțiune. Ce pași poți face pentru a transforma aceste idei destul de abstracte în liste concrete de lucru?

Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu: Luna Neagra, karma care ne trage in jos. Cavalcadă de planete retrograde
Capricorn este cel mai strategic semn al zodiacului, iar atunci când Mercur este în Capricorn, mintea noastră va deveni automat mai orientată spre obiective. Acum este timpul să conectezi punctele și să faci pașii practici pentru atingerea obiectivelor.

Mercur, cel cu gândire rapidă, apropie semnul caprei de mare în 6 decembrie 2022. Ne va ajuta să îmbrățișăm o mentalitate mai practică. Acest tranzit cuprinde și al patrulea retrograd al Mercur din 20222. Așa că utilizează acest flux preretrograd pentru a acționa și pentru a progresa în atingerea obiectivelor tale.

Ce înseamnă pentru fiecare zodie tranzitul Mercur în Capricorn 2022-2023?

BERBEC
Mercur în Capricorn 2022-2023 înseamnă pentru zodia ta mult mai multă activitate mentală și implicare în carieră, în reputație și în activități ce implică setarea de obiective ambițioase dar realizabile. Există deja multă activitate planetară în această zona a hărții tale iar cu Mercur aici totul va capătă mai mult sens pentru ține. Comunicările îți vor fi mai studiate și atente în acest tranzit și este ceva chiar necesar, dat fiind faptul că alții tind să te ia foarte în serios și să te urmeze, deci ai o responsabilitate ce spui și cum spui.

Horoscopul banilor pentru decembrie 2022. Maestrul runelor Mihai Voropchievici s-a uitat în puşculiţa fiecărei zodii şi ştie ce-le aşteaptă sub brad

TAUR
Mercur în Capricorn înseamnă prezența să în sectorul tău nouă unde deja există multă activitate planetară. Vei gândi des noi moduri de a te bucură de schimbarea de ritm și de experiențele ieșite din rutină, din comun, din usual. Vei avea o foame mai mare de a învață ceva nou dar nu nerealist și neaplicabil. Vei dori să îți extinzi în viață practică cunoașterea deja acumulată. Acest tranzit îți stimulează curiozitatea sau neliniștea mentală dacă nu îți hrănești adevăratele interese care să îți aducă rezultate palpabile.

GEMENI
Mercur în Capricorn 2022-2023 înseamnă prezența să în sectorul tău numărul opt care este foarte activ deja și pune accent pe viață ta intimă, pe mistere, psihologie, investigații, strategii de termen lung și atracții pentru tot ce este tabu sau ascuns. Vei caută semnificații mai adânci sau scopuri ascunse și nevăzute. Mercur aici te ajută să ai mai multă obiectivitate la circumstanțe și emoții mai complicate sau cu rădăcini mai adânci. Discuțiile se pot intensifica rapid, totuși tu te poți detașa de orice subiect că să te menții rațional, logic și corect.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.