Horoscop special: Mercur retrograd în inima Soarelui, trei zodii încep ”purificarea” vieții!

Acestea sunt cele trei zodii a căror viață se va îmbunătăți semnificativ după cazimiul lui Mercur retrograd în Berbec din 12 aprilie 2024.

11 apr. 2024, 23:53
Horoscop special: Mercur retrograd în inima Soarelui, trei zodii încep ”purificarea” vieții!

Un aspect important care marcează a doua săptămână a lunii aprilie va fi Mercur retrograd în conjuncție cu Soarele în Berbec (ceea ce poartă numele de cazimi).

Mercur va avea momentul său în inima Soarelui, vineri, 12 aprilie 2024. Aceasta este o experiență profund transformatoare pentru Mercur, care arată că s-a trecut prin focurile purificării vechiului și acum se intră în camera sacra a Soarelui.

Spațiul protejat din inima Soarelui este sanctum sanctorum, camera cea mai sfântă a inițierii în mister. Aici, unirea unei planete sau a unei stele cu Soarele reprezintă regenerarea. Astfel, Mercur va trece printr-un important ritual de curățare și reînvigorare în această săptămână. Deoarece Soarele va fi în semnul exaltației sale când Mercur se va întâlni cu el, Soarele are o calitate deosebit de înaltă și oferă înțelepciune, inspirație, viziuni și motivație.

Horoscop aprilie 2024. Patru zodii care ar trebui să-și păzească spatele în a doua lună de primăvară
La rândul său, acest lucru ar putea însemna că și tu vei putea să-ți cureți mintea de idei sau obiceiuri vechi sau dăunătoare. Poți să cureți sau să purifici tot felul de lucruri legate de Mercur din viața ta, cum ar fi documentele, tehnologia, programele și problemele logistice, precum și o problemă de afaceri sau financiară.

Acestea sunt cele trei zodii a căror viață se va îmbunătăți semnificativ după cazimiul lui Mercur retrograd în Berbec din 12 aprilie 2024.

Pești
Berbecul este semnul zodiacal care domnește asupra casei tale a bogăției și recunoașterii. În timp ce Nodul Nord și recenta eclipsă solară au evidențiat aceste teme pentru tine, adevărata magie începe cu cazimiul lui Mercur care începe un ciclu complet nou în acest semn de foc.

Energia Berbecului poate învăța multe despre cum să-ți îndeplinești visele devenind mai îndrăzneț, mai dedicat și cu adevărat neacceptând mai puțin decât tot ce ți-ai dorit vreodată. Pe măsură ce cazimiul lui Mercur atinge punctul maxim în Berbec, aduce o energie concentrată în capacitatea ta de a atrage și manifesta abundanța financiară. În timp ce aceasta poate veni printr-o câștigare neașteptată, este mai probabil să aibă legătură cu eforturile și munca depusă în trecut pentru a-ți construi visele.

Nativul care atrage banii ca un magnet! Această zodie va da lovitura în orice afacere

De când Saturn s-a mutat în semnul tău zodiacal al Peștilor în 2023, ai devenit mult mai serios în privința urmăririi viselor tale cu ambele picioare pe pământ. Acest lucru ți-a permis să-ți transformi natura visătoare și imaginația și să începi cu adevărat să le urmezi, să faci planuri și să depui eforturile necesare pentru a obține succesul. Acum, odată cu formarea cazimiului lui Mercur, vei începe să vezi recompensele financiare ale întregii tale munci, pe măsură ce te pregătești să-ți manifesti bogăția pe care ai visat-o întotdeauna.

Leu
Există mult mai mult în viață decât îți poți imagina, atâta timp cât privești fiecare eveniment printr-o lentilă a posibilității. Energia Berbecului evidențiază teme legate de noroc, abundență, călătorie, începuturi noi și oportunități în eforturile tale educaționale sau spirituale. Cu recenta eclipsă solară în Berbec și Nodul Nord, stăpânul destinului tău, în acest semn zodiacal pentru restul anului, poți sta liniștit că te afli cu adevărat într-un moment de cotitură major în viața ta.

Cazimiul lui Mercur apare în momentul în care traversează în inima soarelui, combinând energiile și creând o forță puternică pentru tine să folosești în toate eforturile tale. În timp ce Mercur guvernează toate problemele legate de comunicare, soarele domnește asupra acțiunilor pe care le întreprinzi, epitomizând cu adevărat capacitatea de a-ți susține cuvintele prin fapte. Nu numai că acționezi cu sprijinul total al universului, dar te afli și în fața uneia dintre cele mai interesante și aventuroase faze ale vieții tale.

În acest spațiu, singurul lucru garantat este că vei fi rugat să părăsești zona ta de confort. În afară de asta, cu cât poți gândi mai mare, cu atât totul se va desfășura mai bine. Pe lângă aducerea unei întregi serii de oportunități norocoase și abundente, energia lui Berbec caută să-ți extindă viața. Fie că este vorba despre o mutare internațională, începerea unei noi afaceri sau chiar participarea la colegiu, cazimiul lui Mercur în Berbec îți oferă capacitatea de a duce la bun sfârșit și de a face salturile de credință necesare pentru a atinge succesul tău ultim.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro