Horoscop special. Moduri fascinante prin care te minte fiecare zodie

De când exista lumea, minciunile au fost mereu prezente. Mințim pentru a-i proteja pe ceilalți, pe noi înșine sau chiar pentru că avem chef.

04 dec. 2022, 20:50
Horoscop special. Moduri fascinante prin care te minte fiecare zodie

Horoscop special. Este natura umană, dar natura minciunii nu este aceeași pentru toată lumea. Și mulți dintre ei au învățat cum să isi dea seama dacă cineva minte doar din faptul că i s-au spus non-adevăruri atât de mult timp.

Dar, pe baza zodiilor noastre, fiecare avem moduri diferite de a minți și de a gestiona consecințele. Sunt cei care se simt vinovati si o evita pe cat posibil. Alții nu simt nevoia să mintă, preferând sinceritatea. Alții, între timp, sunt mincinoși din fire.

Cum minți? În funcție de trăsăturile tale de personalitate în astrologie, ce fel de mincinos ești?

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Berbecul nu este prea interesat de minciuna. Nu le servește un scop. Nu au răbdare pentru drama care urmează dacă sunt prinși într-o minciună. Și când mint, nu este mare lucru pentru ei.

Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu: Luna Neagra, karma care ne trage in jos. Cavalcadă de planete retrograde

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Taurul este cel încăpățânat și ei preferă ca lucrurile să meargă așa cum sunt. Dacă înseamnă că trebuie să spună o mică minciună albă pentru ca lucrurile să fie făcute conform ceea ce vor ei, o vor face.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Gemenii sunt răutăcioși și iubesc atenția oamenilor. Au o imaginație sălbatică, așa că pot inventa lucruri dintr-un capriciu, iar oamenii le cred! Sunt atât de buni la asta încât ajungi să nu-ți pese dacă este adevărat sau nu.

Horoscopul banilor pentru decembrie 2022. Maestrul runelor Mihai Voropchievici s-a uitat în puşculiţa fiecărei zodii şi ştie ce-le aşteaptă sub brad

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Loial și grijuliu, Racul va minți doar pentru a te proteja, fie că este de altcineva sau de propriile sentimente. Pentru ei, este mai degrabă o modalitate de a vă asigura că totul este în regulă, chiar dacă nu este și este din bunătatea inimii lor.

Leu (23 iulie – 22 august)
La fel ca Gemenii, Leii iubesc atenția oamenilor din jurul lor. Deci, atunci când vă spun o poveste, poate începe ca un adevăr, dar un adevăr foarte exagerat. Cu cât publicul lor este mai uimit, cu atât poveștile lor vor deveni mai exagerate.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Pe cât posibil, Fecioara analitică nu minte. La fel ca Berbecul, li se pare prea deranjant și preferă să se concentreze pe situația în cauză. Cu toate acestea, excepția este dacă adevărul stă în calea rezolvării unei situații. Dar chiar și atunci, ei iau în considerare toate argumentele pro și contra și dacă merită cu adevărat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.