Horoscop special. Patru zodii care au Divinitatea de partea lor. Sunt păzite de îngeri în vreme de Mercur retrograd. Nimic nu le stă în cale!

Zodiile protejate de Univers sunt puține la număr, însă un lucru este cert, nu le stă nimic în cale perioada aceasta. Reușesc să ducă la bun sfârșit tot ce-și propun.

20 ian. 2022, 09:58
Horoscop special. Patru zodii care au Divinitatea de partea lor. Sunt păzite de îngeri în vreme de Mercur retrograd. Nimic nu le stă în cale!

Horoscop special. 

Nimeni nu le poate face niciun rău, mai spun astrologii care anunță că este vorba de patru nativi. Aceștia au de partea lor Divinitatea, dar și ambiția necesară să treacă peste toate problemele.

Leu
Astrele sunt de partea ta și au grijă să te bucuri de o viață minunată, fără niciun fel de grijă. Te bucuri numai de lucruri frumoase și toate obiectivele sunt duse la bun sfârșit. Ești puternic și nu te temi de absolut nimic, știi că lucrurile vor intra mereu pe făgașul normal. Luptă pentru visele și idealurile tale, te sfătuiesc astrologii. Este o vreme numai bună pentru realizări.

Horoscop RUNE. Pietrele magice anunţă câştiguri impresionante, săgeţi ale lui Cupidon şi o escapadă în weekend
Fecioară
Ești considerat o zodie perfectă, care le are pe toate. Universul este de partea ta în tot ce faci și te protejează de rele. Nu ți se întâmplă nimic, ești păzit la fiecare pas. Norocul te caracterizează și te ajută să îți dai seama că ești una dintre cele mai bune persoane din horoscop. Trăiești fiecare clipă cu zâmbetul pe buze, ca și cum ar fi ultima.

Horoscop special. Scorpion
Ai parte de o viață frumoasă și foarte rar traversezi perioade dificile. Astrele te ajută să depășești cu brio orice fel de situație. Din fericire, mereu ieși cu capul sus, ești un adevărat învingător. Crește, te dezvolți în carieră și nu ai absolut nicio teamă. Nu îți este frică de suferință pentru că știi că întotdeauna va răsări soarele pe strada ta.

Horoscop Cristina Demetrescu: Mercur retrograd, se pierd bani, se anunţă divorţuri, examenele ar putea avea deznodământ prost!

Horoscop special. Vărsător
Relația ta cu Universul este una cu totul specială, de aici și viața frumoasă de care te bucuri. Gândurile bune, energia pozitivă și zâmbetul larg nu te părăsesc niciodată. Știi foarte bine că familia și prietenii sunt alături de tine necondiționat, de aceea nu ai nicio grijă. Mereu vei primi mâna de ajutor de care ai nevoie, chiar dacă nu o soliciți. Te cunoaște foarte bine și știi cine ești în adâncul sufletului. Nimeni și nimic nu stă în calea ta, ești capabil să treci peste orice obstacol, scrie fanatik.ro.