Horoscop special Războinicul Marte în emoționalul Rac. Ce suntem forțați să facem? Nicio zodie nu scapă!

La fel ca zeul roman al războiului al cărui nume îl poartă, Marte în astrologie este înflăcărat, sălbatic și feroce.

12 apr. 2023, 01:14
Horoscop special Războinicul Marte în emoționalul Rac. Ce suntem forțați să facem? Nicio zodie nu scapă!

Războinicul Marte și-a început călătoria în sensibilul Rac din 25 martie și ne va da viața peste cap până în 20 mai. La fel ca zeul roman al războiului al cărui nume îl poartă, Marte în astrologie este înflăcărat, sălbatic și feroce. Această planetă încinsă ne stăpânește nivelurile de motivație, temperamentul și chiar libido. Așa că atunci când intră într-o nouă parte a zodiacului, are un impact mare asupra modului în care ne dezlănțuim instinctele și urmărim ceea ce ne dorim. Doar că mările sensibile ale Racului nu sunt cel mai confortabil cadru pentru infocatul Marte, deoarece îl forțează pe războinicul cosmic să simtă lucrurile și să verifice atmosfera emoțională înainte de a se avânta într-o luptă (sau în lenjerii de pat – nu uita, Marte guvernează și sexualitatea)!

Frustrările pot apărea pasiv-agresive, deoarece energia Racului preferă să abordeze conflictul în mod indirect, decât să-l confrunte direct. Acestea fiind spuse, Marte în Rac ne învață să luăm acțiuni fără a folosi forța brută – găsind putere prin moliciune, compasiune și vulnerabilitate. Este un moment grozav pentru a prelua controlul atunci când vine vorba de probleme de familie, casă și inimă.

Berbec
Marte este planeta ta conducătoare, Berbec, motiv pentru care acest tranzit apos ți-ar putea provoca spiritul impulsiv și sarguincios. Deși s-ar putea să nu ai impulsul de care ai nevoie, încetinirea te poate ajuta să identifici crăpăturile din fondul de ten care trebuie abordate pentru o funcționare optimă – atât la propriu, cât și la figurat. Este un moment bun pentru a aborda sarcinile casnice, cum ar fi începerea unui proiect de îmbunătățire a locuinței sau scoaterea din uz a instrumentelor pentru a face reparații restante. Dar este, de asemenea, important să te ocupi de emoțiile tale reținute, cum ar fi întrerupând relațiile toxice sau lucrând în cele din urmă prin amintiri întunecate. Vei fi în formă maximă pentru o acțiune clasică a Berbecului.

Horoscop Cristina Demetrescu Paşte 2023. Ce zodii vor fi binecuvântate până la sfârşitul lui aprilie

Taur
Timpul cu Marte în Rac marchează o perioadă importantă în ceea ce privește comunicarea, dragă Taur, așa că începe să exprimi mai deschis ceea ce ai în inima și în mintea ta. S-ar putea să iti fie mai ușor să împărtășesti în sfârșit unele lucruri pe care te-ai chinuit anterior să le transpui în cuvinte, iar modul tau de a vorbi s-ar putea chiar să devină extrem de decisiv și puternic acum. Este timpul să-ți spui cu curaj adevărul! Încearca doar să nu devii prea sensibil sau defensiv cu privire la interacțiunile de zi cu zi. Marte în Rac ne poate face pe toți puțin mai sensibili și, dacă ai de gând să o răspândești, fii gata să primești și sentimentele altora cu grație.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zilele norocoase şi ghinioniste pentru zodii până la finalul anului 2023. Cine merge pe nisipuri mişcătoare

Gemeni
Marte și-a petrecut ultimele șapte luni în zodia ta, dragă Gemeni – și a completat și acolo o lungă retrogradare – toate acestea au trimis un vârtej de energie și intensitate învolburând prin spiritul tau. Ai realizat multe și ai depășit destul de multe provocări în acel timp, așa că acum este timpul să culegi ceea ce ai semănat! Începe să separi grâul de pleavă când vine vorba de obiectivele tale tangibile și canalizeaza-ti energia către lucrurile care sunt cele mai valoroase. Indiferent dacă este vorba de a-ți îmbunătăți contul bancar sau de a face o investiție majoră, aceasta este oportunitatea ta de a asigura geanta. Ești bun la a face mai multe saricini in acelasi timp, dar în următoarea perioadă, încearcă să încetinești și să cucerești câte un lucru pe rând.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.