Horoscop special: Relațiile acestor 5 zodii se vor îmbunătăți pe ultima sută de metri din sezonul puternicului Vărsătorului

Suntem pe ultima sută de metri din sezonul Vărsătorului, dar cu o puternică încărcătură energetică. Toate planetele importante se află în Vărsător, formând ceea ce se numește în limbaj de specialitate stellium.

16 feb. 2024, 12:12
Horoscop special: Relațiile acestor 5 zodii se vor îmbunătăți pe ultima sută de metri din sezonul puternicului Vărsătorului

Horoscop special: Cinci zodii specifice văd îmbunătățiri ale relațiilor lor existente. Când cuvintele tale se aliniază cu acțiunile tale, devii creatorul propriei tale vieți. În dragoste, în timp ce ai dorințe și vise interioare pentru ceea ce speri că vei atrage, sau chiar în modul în care relația ta actuală va progresa, pentru a le realiza, trebuie să fii suficient de curajos să le spui în univers.

Este o perioadă a anului în care cosmosul te îndeamnă că este un risc mult mai mare să faci totul la fel decât să te aventurezi în ceva nou și să ai șansa de a-ți schimba întreaga viață. Pe lângă inspirația pe care energia Vărsător o va adăuga relațiilor tale, asteroidul Pallas s-a mutat în Săgetător, Ceres în Capricorn, iar Vesta e în Gemeni. Deși nu se vorbește despre asta la fel de des, asteroizii, precum planetele, au un efect dramatic asupra relației și vieții tale.

Iată cum se vor îmbunătății relațiile zodiilor pe ultima sută de metri din sezonul puternicului Vărsător.

Horoscop special: Leu
Dacă vrei ceva, trebuie să ai suficientă încredere în tine pentru a merge după ceea ce vrei. Pe măsură ce energia Vărsător îți luminează sectorul relațiilor, fă-ți timp pentru a reveni la încrederea interioară și neînfricarea pentru care ești cunoscut.

Ai depus atât de multă muncă ca să te pregătești pentru ceva ce nu seamănă cu nimic din ce ai mai avut până acum, așa că, indiferent dacă visezi să te îndrăgostești pentru prima dată sau din nou de partenerul tău actual, având încredere în tine și mergând după ceea ce dorința este primordială.

Mercur e în Vărsător, alăturându-se Soarelui și lui Pluto deja aici. Acest lucru aduce energie concentrată în relațiile tale, în care cauți ceva nou și diferit, care să se alinieze cu adevărul tau interior, de care ai realizat recent că ai nevoie. Așteaptă-te că va trebui să vorbesti pentru a crea spațiu pentru o conversație valoroasă sau să faci prima mișcare în schimbările pe care speri să le vezi în relația ta săptămâna aceasta.

Când îți poți onora dorințele pentru o relație sau ceea ce ai nevoie în conexiunea existentă, îți dai puterea de a-ți exprima adevărul fără să-ți faci griji cu privire la modul în care este primit.

Aceasta este de fapt o calitate pentru care ești cunoscut și, uneori, trebuie să înveți cum să moderezi, dar chiar acum, te întorci să-ți îmbrățișezi focul interior și să susții ceea ce vrei este cel mai important lucru.

Nu ghici cum crezi că se simte o persoană potențială sau partenerul tău existent. În schimb, pur și simplu ai încredere în sentimentele tale și știi că singura modalitate de a obține ceea ce vrei este să vorbești și să ceri.

Horoscop special: Gemeni
Nu ești niciodată blocat în nimic, fie că este vorba de o relație, de perspectiva ta sau de un ciclu de întâlniri. Ai întotdeauna șansa de a erupe, de a încerca ceva nou și de a-ți asuma un risc pe ceea ce îți dorești cu adevărat. Ca semn de aer, aceasta este una dintre cele mai bune calități ale tale pentru că poți vedea întotdeauna alte posibilități sau moduri de a relaționa cu partenerul tău romantic.

Dar uneori, simți că acest lucru poate funcționa împotriva ta și că trebuie să fii sau să acționezi în felul în care fac alțiipentru a avea o relație de succes. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că se va simți așa pentru tine, așa că este timpul să te întorci la ceea ce îți dorești cu adevărat și să profiti de șansa de a-ți reînnoi viața romantică.

Zodiac chinezesc 2024, cu Marian Golea: „Vom avea un an dificil, fără să facem bani”. Ce zodie are steaua de boală

Asteroidul Pallas e în Săgetător, evidențiind sectorul tău romantic, așa cum afluxul de energie Vărsător îți pune în lumină casa călătoriei și noi oportunități. Pallas în Săgetător aduce o energie optimistă care te poate ajuta să iti asumi riscuri, să găsesti o înțelegere mai profundă și să te ajute să iti accepti spiritul de descoperire.

În sectorul tau romantic, te poate ajuta să găsesti o soluție la dificultățile recente din relația ta, deoarece vei avea mai multe șanse să înțelegi punctul lor de vedere – dar va ajuta, de asemenea, să aduci o energie nouă și proaspătă în relația ta.

Cu Soarele, Pluto, Mercur, Marte și Venus, toate în Vărsător, luminându-ți casa de călătorie, noile începuturi și abundență, s-ar putea să fii atras să aduci o aventură în relația ta actuală. Călătoria poate fi deosebit de importantă în acest moment, fie cu partenerul actual, fie singur, deoarece s-ar putea să întâlnești iubirea vieții tale în timp ce explorezi.

Fii atent în urmărirea oricăror interese noi dacă nu ești complet trecut peste un fost sau încă treci printr-o despărțire, ca această energie. În același timp, a fi extrem de pozitiv te poate face să te concentrezi mai mult din energie pe nou decât pe orice capete libere pe care s-ar putea să mai ai nevoie să le iei. Dar când te lași să asculți impulsul pentru mai mult și să-ți iei partenerul la plimbare, s-ar putea să descoperi că cel mai bun tip de dragoste este cea care pur și simplu se simte potrivită pentru tine.

Horoscop special: Rac
Momente care se simt ca un unguent pentru sufletul tău după tot ce ai trecut și atâta timp cât îți amintești că dragostea nu trebuie să se simtă întotdeauna ca o muncă, s-ar putea să găsești ceea ce cauți. Pe măsură ce asteroidul Ceres călătorește prin Capricorn, acesta aduce o energie delicioasă care este exact ceea ce faci cel mai bine și ceea ce ai nevoie cel mai mult acum, și anume să-ți investești inima acolo unde știi că este deja apreciată. Ceres, conducătorul femininului tău interior și dorința de a-ți hrăni și îngriji pe cei pe care îi iubeștiluminează casa ta de dragoste.

EXCLUSIV| Tun astral pentru aceste zodii! Cu un ochi vor plânge și cu altul vor râde. Astroloaga Cătălina Gulan: „Adio obiceiuri toxice! E momentul să se desprindă de trecut”

În timp ce Ceres încă adoră să te ajute să te concentrezi asupra îngrijirii de sine și să-i hrănești pe cei pe care îi iubești, Capricornul îți permite, de asemenea, să faci tot ce este necesar pentru a vindeca o relație actuală – sau pentru a avea iubirea pe care ai dorit-o întotdeauna. Această energie va fi amplificată cu energia Vărsător care promovează schimbarea pozitivă și o intimitate mai profundă și aduce noi posibilități de iubire dacă asta este ceea ce speri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.