Horoscop special: Saturn direct în Vărsător 2022. Lordul karmei pregătește NOI LECȚII SERIOASE de învățat!

Saturn direct în Vărsător îți da ocazia să vezi dacă experimentezi o pierdere de credință de orice fel în ceva ce cândva însemna totul pentru ține

23 oct. 2022, 23:27
Horoscop special: Saturn direct în Vărsător 2022. Lordul karmei pregătește NOI LECȚII SERIOASE de învățat!

Horoscop special. Din 23 octombrie 2022, Saturn își încheie perioada retrogradă și își începe mișcarea directă prin Vărsător. O mutare care se va simți intens pentru toți. Asta pentru că Saturn este aproape de o cuadratură cu Uranus și aduce un tip de energie de „oală sub presiune” care necesită o supapă de eliberare.

Când Saturn își schimbă direcția, este posibil ca brusc (Uranus) să ne răzgândim cu privire la cursul unei acțiuni. Saturn și Uranus sunt energii colective, așa că cel mai probabil vom experimenta această energie la nivel colectiv.

Iată că Saturn își începe acum mișcarea directă și te forțează să fii angajat sută la sută în planurile tale.
Nu e vreme de spus NU sau să te îndepărtezi de la cee ace ai de făcut. Mergi iniante în viteză maximă. Saturn îți oferă undă verde de care ai nevoie pentru a-ți construi viitorul. Deși ți-ar putea fi teamă să mergi înainte, instinctul îți spune că e foarte important, chiar obligatoriu să continui, indiferent ce se întâmplă. Fă ceea ce este potrivit pentru ține.

Horoscop noiembrie 2022. Zodia care îşi acoperă subit toate cheltuielile. Luna cadourilor o prinde fără datorii
Saturn este Lordul Karmei, iar karma nu o poți păcăli. Este nevoie de timp pentru a construi ceva de valoare. Este nevoie de timp pentru a te modela. Dar Saturn îți oferă acel timp, pentru că lui nu-i plac comenzile rapide. Saturn te așteaptă, dar te împinge de la spate să-ți iei toate instrumentele necesare și să te apuci de treaba. Să fii responsabil, prezent și complet angajat în calea aleasă.

Lucruri de făcut cu Saturn direct în Vărsător
Te cheamă datoria. În direcție lucrezi din mai acest an? Acum vei vedea lucrurile într-o lumina mai înțeleaptă.
Ți-ai descoperi limitele cât timp Saturn a fost retrograd? Ce ești dispus să faci și care este linia roșie pe care nu ești gata să o treci? Ți-ai stabilit regulile?
Ce ai învățat? Unde e nevoie de mai multă muncă pentru a face mai bine lucrurile în viitor? Ai eliminate tiparele inutile care te împiedică să evoluezi?
Angajează-te sută la sută în planurile tale sau spune NU înainte că acestea să devină piedici de neocolit în calea ta.

Iată influență lui Saturn direct în Vărsător asupra fiecărei zodii:
Horoscop special BERBEC
Saturn direct în Vărsător îți creează momente în care să fii față în față cu felurile în care te-ai ținut singur înapoi de la a-ți obține succesul dorit. Fie că te temi de responsabilitate sau te temi să ieși din zona ta de confort, trebuie să vezi aceste tipare care nu îți fac bine și să te extragi din ele că să faci ce trebuie făcut cu viață ta în continuare.

Cinci zodii se vor umple de bani în săptămâna ce urmează. Va fi o perioadă plină de reușite pentru acestea

TAUR
Saturn direct în Vărsător îți da ocazia să vezi dacă experimentezi o pierdere de credință de orice fel în ceva ce cândva însemna totul pentru ține. Dacă este acest caz, se întâmplă pentru că ești menit să crezi în altceva mai bun. Nu te teme să îți modifici idealurile, să evoluezi. Vei descoperi cum să îți trăiești viață în moduri și mai pline de semnificație și satisfacție.

Horoscop special GEMENI
Saturn direct în Vărsător îți da ocazia de a acceptă ceea ce poți controla și ceea ce nu poți. Puterea este în totalitate despre perspectiva și cea mai mare formă de putere este să ai libertate în loc de atașamente de orice fel. Dacă poți da drumul relațiilor din trecut, situațiilor din trecut, experiențelor din trecut, îți vei deschide și crea un drum pentru ceva mult mai bun.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.