HOROSCOP SPECIAL: Sexy, vicleana, norocoasă sau familistă? Citeşte caracteristica zodiei tale

Afla la ce capitol esti "cea mai buna" in functie de zodie.

19 dec. 2017, 10:40
HOROSCOP SPECIAL: Sexy, vicleana, norocoasă sau familistă? Citeşte caracteristica zodiei tale

Cea mai sexy zodie

Este Berbec! Reprezentantii acestei zodii poate ca nu sunt cei mai draguti, insa sunt persoane energice, care au un farmec irezistibil. Nu duc niciodata lipsa de admiratori.

Cea mai puternica zodie

S-ar putea sa va surprinda: este vorba despre Pesti! Sunt fiinte romantice si gentile, insa in acelasi timp gata sa infrunte orice provocare si orice obstaco carel apare in calea lor.

Cea mai de incredere zodie

Este Fecioara! Nativele din aceasta zodie sunt loiale si le place sa aiba grija de oameni. Dau dovada de maxima compasiune. Cei din jur le apreciaza devotamentul.

Cea mai vicleana zodie 

Nu e nicio surpriza aici. E vorba de Scorpion! Daca vor sa se razbune, nimic nu le va sta in cale Scorpionilor. Daca fac ceva gresit, nu isi vor recunoaste niciodata vina. Incercati sa nu va faceti dusmani in aceasta zodie  

Cea mai draguta zodie

Si castigatorul este… Sagetatorul! Natura a fost generoasa cu reprezentantii acestei zodii. Sunt foarte constienti ca sunt frumosi si cocheti. Ii veti surprinde adesea cum se admira singuri in oglinda.

Cea mai norocoasa zodie

…si in acelasi timp cea mai fericita este…Gemeni! Sunt genul de persoane care se gandesc cu optimism la viitor. Sunt mereu in locul potrivit, la momentul potrivit, motiv pentru care mereu castiga cate ceva

Cea mai familista zodie

Cu siguranta nu exista zodie mai familista decat Racul. Racii adora copiii si de abia asteapta sa faca si ei. Sunt in cautarea unui partener cu suflet bun si principii morale puternice cu care sa intemeieze un camin.

Cea mai comunicativa zodie

Cand vine vorba de vorbit, certat, dezbatut un subiect nimeni nu se pricepe mai bine ca Balanta. Sunt genul de persoane care pot vorbi cu oricine despre orice. 

Cea mai secretoasa zodie 

Este Capricornul. Pe langa faptul ca nu isi impartasesc gandurile si sentimentele, nu te lasa nici sa ii cunosti cu adevarat… daca nu vor ei.

Cea mai glamuroasa zodie 

… este Varsatorul. Nativii din aceasta zodie sunt originali, fashionisti si stilati. Arata ca divele de pe covorul rosu de la Premiile Oscar.  

Cea mai memorabila zodie

Desigur, este vorba despre Leu. Cand intalnesti un Leu, intalnirea cu el iti va ramane mult timp in minte. Este „regal”, grandios, are simtul umorului, este intelectual si are o personalitate puternica.

 

 

Cea mai manierata zodie


..este Taurul! Nativii Taur au maniere perfecte, urasc persoanele fara tact, care se manifesta zgomotos si care au un comportament neplacut.