Horoscop special sezonul Berbec martie-aprilie 2024. Ce aduce Noul an astrologic TUTUROR zodiilor

Pe măsură ce intampinam începutul unui nou an astrologic, haide să aruncăm o privire la ceea ce urmează pentru zodia ta.

22 mart. 2024, 11:59
Horoscop special sezonul Berbec martie-aprilie 2024. Ce aduce Noul an astrologic TUTUROR zodiilor

Anul Nou astrologic a început pe 20 martie 2024, în zodia Berbec, în aceeași zi cu echinocțiul de primăvară. Acesta este considerat începutul noului an astrologic, deoarece în astrologia occidentală, echinocțiul din martie se aliniază întotdeauna cu începutul Sezonului Berbecului, iar Berbecul fiind primul semn al zodiacului reprezintă prima zi a călătoriei noastre în jurul roții zodiacale.

Berbec
Bun venit în sezonul tău! Soarele s-a mutat în zodiac ta și vei simți razele sale calde pe piele. Acesta ar fi un moment minunat pentru a sărbători, pentru a începe din nou și pentru a te gândi la ceea ce vrei să realizezi pentru lunile următoare. Gândește-te la noi inspirații sau idei pe care le poți aduce în viața ta. Dacă ai o nouă afacere sau vrei să începi un nou curs sau loc de muncă, sezonul tau va fi deosebit de favorabil! Vei dori să acționezi cât mai aproape de 20 martie posibil, deoarece la 1 aprilie începe Mercur Retrograd. Mercur Retrograd este de obicei considerat ca nu este un moment bun pentru a începe lucruri noi sau pentru a-și lua angajamente pe termen lung. Este, totuși, un moment puternic pentru a reveni asupra lucrurilor și a revedea trecutul. Așadar, dacă ai un proiect sau o idee trecută care nu a văzut niciodată lumina zilei, Mercur Retrograd te va ajuta să o reînvie!

Horoscop lunar Minerva. Mercur retrograd în Berbec, dar banii intră cu nemiluita pe card

Când vine vorba de problemele inimii, vei dori să acorzi atenție eclipsei de Lună din Balanță din 25 martie. Această eclipsă de Lună iti va arăta mai clar unde te afli când vine vorba de o relație actuală. Este posibil să ai o trezire sau să iti dai seama că lucrurile nu mai pot continua așa cum au fost. Eclipsele tind să ne dezvăluie lucruri, așa că fii atent la ce revelații sau indicii care iti ies în cale. Este probabil că va fi un mesaj puternic adus în cale sub această eclipsă. Pe 8 aprilie, avem o altă Eclipsă; de data aceasta, este o eclipsă solară și este în zodia ta! Aceasta este o Eclipsă puternică pentru a sprijini noi obiective și vise. Este, de asemenea, un moment grozav pentru munca de afirmare. Sănătatea ta poate fi în mintea ta sub această Eclipsă. Aceasta este o zi de putere pentru vindecare și pentru sortarea oricăror probleme de sănătate persistente care trebuie tratate. Dacă te-ai confruntat cu unele probleme de sănătate, această eclipsă poate aduce și un punct de cotitură pozitiv, ajutându-te să începi un nou capitol mai strălucitor.

Taur
Bun venit la începutul noului an astrologic! Există o energie puternică de partea ta pentru noile începuturi și pentru a te gândi la ce semințe vrei să plantezi înainte. Dar înainte de a putea naviga prin ceea ce este nou, poate fi necesar să acorzi o atenție suplimentară la ceea ce trebuie să fie șters mai întâi. În timp ce toate zodiile vor simți acest lucru la un anumit nivel, tu o vei simți mai mult decât majoritatea. Deși s-ar putea să vezi și să simți o nouă energie proaspătă în jurul tau, va fi important să iti iei ceva timp pentru a îndepărta noroiul și dezordinea înainte de a putea primi cu adevărat această energie în viața ta. Ce trebuie să meargă? Dacă acest lucru nu este încă clar, gândeste-te la ce vrei mai mult și apoi vezi ce este aliniat și ce nu mai este.

Cum să câștigi jackpot-ul la Loto și să devii milionar peste noapte! Află care sunt numerele norocoase pentru zodia ta

Ești planificatorul zodiacului și marea ta energie pământească te ajută să fii metodic în abordarea ta. Dacă plantezi semințe, ai nevoie de solul potrivit și, deși poate dura ceva timp și efort suplimentar pentru a crea mediul potrivit, recompensele vor merita! Eclipsa de Lună din Balanță din 25 martie va scoate la iveală câteva informații. Aceste informații pot fi greu de digerat, dar este întotdeauna mai bine să cunoaști adevărul. Oricare ar fi suprafețele, știi că este posibil să se dezvăluie mai multe în săptămânile care urmează. 8 aprilie aduce și o altă Eclipsă, dar de data aceasta este o Eclipsă de Soare în zodia Berbecului. Această eclipsă este cea mai puternică dintre cele două și aduce o inspirație puternică în viețile noastre. Orice s-a manifestat la sfârșitul lunii martie se va simți mult mai ușor de gestionat, în această eclipsă de aprilie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.