Horoscop special, TOATE zodiile sunt vizate! A doua jumătate din februarie 2024 se anunță intensă

Începe a doua jumătate a lunii februarie, iar evenimentele astrale anunță intensitate maximă. Conjuncția Marte-Pluto în Vărsător inspira schimbări radicale pentru toate semnele zodiacale.

15 feb. 2024, 06:00
Horoscop special, TOATE zodiile sunt vizate! A doua jumătate din februarie 2024 se anunță intensă

Horoscop special.  Ai putea face alegeri impulsivie care schimbă modul în care privești lucrurile și regulile după care trăiești. Ai putea simți că ești izolat de prietenii tăi pentru că mereu duci idei radicalizate la un nivel următor. În timp ce acest tranzit este excelent pentru actualizarea sistemelor vechi, ar putea dezvălui și partea întunecată a rebeliunii.

Intuiția va lua centrul scenei odată cu intrarea Soarelui în semnul optimist și idealist al Peștilor pe 18 februarie. Acesta este momentul anului când ar trebui să te concentrezi pe recepția și înțelegerea emoțiilor și evenimentelor din viața ta.

În timpul acesta, s-ar putea să te simți mai încrezător și mai receptiv decât de obicei, ceea ce te-ar putea face mai susceptibil la înșelăciune, deoarece Peștii sunt un semn de apă mutabil. Deoarece nivelurile tale de empatie vor fi foarte ridicate, alege cu grijă pe cine sau ce alegi să crezi.

Luna plină în Fecioară pe 24 februarie va aduce claritate dorinței tale de rațiune și cunoștințe practice pe măsură ce lună se apropie de final. Atunci când sunt canalizate constructiv, aceste impulsuri pot duce la îmbunătățiri remarcabile în viața ta de zi cu zi.

Horoscop special.  Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Vei câștiga mai mult dacă ai o conexiune cu oameni care gândesc ca tine. Când te simți descurajat sau îți place să renunți, vorbește cu prietenii despre ceea ce te motivează să continui. Până la sfârșitul lunii, vei avea o idee mai bună despre anxietățile și îndoielile care te rețin. În acest sezon al Peștilor, nu fi atât de dur cu tine. Dormi mult și relaxează-te. Reconectarea cu tine însuți va dezvălui efectele fizice ale stresului mental recent.

EXCLUSIV| Două zodii pentru care se întoarce roata până la finalul lui februarie! Astroloaga Cătălina Gulan: „Se naște spiritul revoluționar. Impactul energetic se întinde pe zeci de ani de acum înainte”

Horoscop special.  Taur (20 aprilie – 20 mai)
Alții îți vor urma exemplul odată ce vei începe să crezi în propriile tale abilități. Invitarea la evenimente sociale în luna februarie este o modalitate excelentă de a arăta lumii cine ești. Evita să fii o floare de perete și, în schimb, lasa-ti personalitatea unică să strălucească. Dacă vrei să fii optimist cu privire la obiectivele tale fără a-ți stabili așteptări nerealiste, ar trebui să știi că Mercur se transformă în Pești idealiști pe 23 februarie. Urmărirea aspirațiilor ar trebui să te inspire. Dacă te confrunti cu mai multă neliniște decât mulțumire, încearca o strategie diferită.

Horoscop special.  Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Există o convergență a planurilor de călătorie și a aspirațiilor individuale. Vei afla mai multe despre tine și despre ceilalți prin experiențe noi interesante, care te vor provoca și te vor educa. Vei crește în conștientizarea de sine și vei deveni conștient de modurile în care împrejurimile tale ți-au limitat perspectiva și convingerile. Sosirea sezonului Pești pe 18 februarie îți oferă capacitatea de a conduce cu compasiune și incluziune. Pune-te acolo și fa diferența. Efortul de a te îmbunătăți îi va motiva pe cei din jurul tău să urmeze exemplul.

Citește și: EXCLUSIV | Care este zodia care scapă de supărări și probleme! Astroloaga RomâniaTV.net Cătălina Gulan: „Universul a conspirat pentru acești nativi! Vin bani mulți în casa lor”

Horoscop special.  Rac (21 iunie – 22 iulie)
Păstreaza calmul. Negativitatea crește în mintea ta când te oprești asupra ei. În orice moment, îți poți schimba perspectiva. Dacă iei decizia conștientă de a vedea situațiile provocatoare cu ochi proaspeți, vei găsi răspunsuri și soluții. Fii cu ochii pe impulsurile tale pe 13 februarie, când Marte intră în Vărsător. Trebuie să fii foarte atent la chestiunile financiare care îți afectează viitorul. Ai încredere în intuiția ta și împărtășeste-ti gândurile în cazul în care prinde ceva pe care altora le dor. Cu fiecare zi a lunii care trece, credința ta se va întări. Ai încredere în viziunea mai largă.

Citreşte mai multe pe sfatulaprintilor.ro