Horoscop special: TREI zodii binecuvântate de intrarea lui Neptun în retrograd din 30 iunie 2023. Ce le aduce planeta iluziilor?

După mutarea comunicatorului Mercur în emoționalul Rac, un alt eveniment astral important marchează întreaga săptămână 26 iunie – 2 iulie.

30 iun. 2023, 15:41
Horoscop special: TREI zodii binecuvântate de intrarea lui Neptun în retrograd din 30 iunie 2023. Ce le aduce planeta iluziilor?

Neptun, planeta iluziilor, își începe călătoria retrogradă în Pești, ajutându-ne pe toți să vedem cu mai multă claritate ceea ce vrea sufletul nostru. Pentru a îmbrățișa norocul divin și oportunitățile universului, trebuie mai întâi să-ți descoperi adevărul, pentru că nu va fi niciodată ascuns în idealurile sau credințele altora. În schimb, în cele mai profunde emoții găsești o fântână de adevăr care te ajută să înțelegi că nu este vorba de a fi pe drumul cel bun, ci pur și simplu de calea conectată cu sufletul tău.

Citește și: Cele șapte zodii care au noroc la bani. Succesul va apărea în viața lor, iar oportunitățile răsar de unde se așteaptă mai puțin

Iată care sunt cele trei zodii binecuvântate de intrarea lui Neptun în retrograd.

Gemeni
De când Saturn s-a alăturat lui Neptun în Pești, activându-ți sectorul de carieră, ai fost determinat să urmărești un sens mai semnificativ în viața ta profesională. Nu este suficient să mergi la un loc de muncă, dar vrei să știi că există și un scop mai mare în joc. Cu ambele planete retrograde, ți se cere să încetinești și să reflectezi la ceea ce ai învățat de la începutul anului încoace.

Cum se schimbă viața zodiilor în luna iulie. Care sunt nativii care îl vor prinde pe Dumnezeu de un picior

Este posibil să te gândești la o schimbare în carieră sau să începi o afacere secundară. Deși nu trebuie să grăbești acest proces, îți datorezi ție să-ți recunoști adevărul. Cu cât îți dai seama că ai depășit situația ta actuală, cu atât mai încrezător poți face un pas înainte spre una nouă.

Rac
Peștii îți stăpânesc sectorul norocului, adică de când Saturn a intrat în acest semn la începutul acestui an, ți s-a cerut să te concentrezi asupra angajamentului tău față de visurile tale. Acest lucru aduce, de asemenea, sensul mai mare din spatele alegerilor pe care le faci pentru viața ta. Dar pentru a-ți înțelege adevărul, trebuie să încetezi să te mai îndoiești de tine. Neptun, planeta iluziilor, își începe retrogradul în Pești în 30 iunie 2023 și te ajută să vezi unde te-ai îndoit și ai lucrat împotriva ta. Acest lucru te va ajuta să te realinezi la dorințele tale cele mai interioare pentru a le transforma în realitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.