Horoscop special: ULTIMA săptămână cu Mercur retrograd. Ce mai apare în relații pe ultima suta de metri!

Mercur retrograd afectează zodiile în moduri diferite. De exemplu, cei dintre noi care sunt fluturi sociali ar putea vedea o tendință răutăcioasă în adunările noastre sociale.

07 mai 2023, 16:29
Horoscop special: ULTIMA săptămână cu Mercur retrograd. Ce mai apare în relații pe ultima suta de metri!

Mercur retrograd își începe ultima săptămână. Începând cu 21 aprilie, această perioadă retrogradă și-a exercitat influența asupra noastră. Acolo unde există întotdeauna oameni care „se acoperă și se ascund’ chiar și în timpul menționării lui Mercur retrograd, realitatea este că, deși s-ar putea să fim cu toții „atinși” de prezența lui, avem tendința de a supraviețui acestuia cu o poveste de spus.

Mercur retrograd afectează zodiile în moduri diferite. De exemplu, cei dintre noi care sunt fluturi sociali ar putea vedea o tendință răutăcioasă în adunările noastre sociale, ceea ce înseamnă că nu toată lumea este la fel de „iubitoare de distracție” ca de obicei, iar asta ar putea deranja puțin imaginea. Între timp, există și alții aici cărora le place în mod deosebit să urmeze ideile grozave și, deși asta sună splendid, Mercur retrograd este ceea ce se află în centrul planurilor care se rătăcesc.

Cu toate acestea, această perioadă nu este un eșec total, deoarece există o mulțime de lecții de învățat aici.
Ne putem aștepta să trecem peste lucruri care credeam că s-au terminat. Relațiile pot face câțiva pași înapoi în timpul acestui tranzit puternic, deoarece acest retrograd tinde să ne facă să ne simțim nesiguri cu privire la multe lucruri din viața noastră amoroasă.

În afaceri, credem că suntem înțeleși, când, de fapt, suntem duși în mod greșit. După cum știm cu toții, acest tranzit se rezumă la comunicare și la modul în care ajungem să înțelegem ce este chiar în fața nasului nostru.

Putem cădea cu ușurință în capcana pe care o aduce Mercur retrograd, adică este foarte ușor în timpul acestui tranzit să credem că totul este pierdut și că nu putem reveni pe drumul cel bun. Nu te teme! Putem. Avem nevoie doar de răbdare și rezistență, pe care le avem cu toții.

Citeste si Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Cum trebuie să comunici cu fiecare zodie

Efectele retrogradului lui Mercur asupra Berbecului
Dacă ai putea găsi o modalitate de a da un pas in spate în timpul discuțiilor pe care tu și partenerul tău le aveți în această ultimă săptămână, veți descoperi că nimic din ceea ce vă certați nu are vreo semnificație reală. Nu trebuie să-l îndepartezi în timpul retrogradului Mercur, chiar dacă este posibil să nu te poti controla. Dacă ai putea doar să-ți atenuezi temperamentul în acest timp, vei ajunge să-ți placă viața mult mai mult decât dacă ești în alertă continuu.

Efectele lui Mercur retrograd asupra Taurului
Ceea ce te enervează cel mai mult în timpul acestui Mercur retrograd este faptul că crezi că știi exact de ce are nevoie de inima ta, dar nu crezi că partenerul tău este in stare pentru nimic din asta. Deși sună destul de simplu și sugerează să te retragi și să-l lași să-si traiasca viata, vei descoperi că ești mai rapid să împingi și să controlezi decât ideea de a lăsa lucrurile să se aseze la locul lor de la sine. Ușurează-ți controalele în acest timp, Taur. Cu cât controlezi mai puțin, cu atât viața ta va fi mai ușoară.

Venus în Rac 2023: 7 mai – 5 iunie, se fac şi se desfac iubiri. Ce efecte fierbinți are asupra noastră planeta iubirii în emoționalul Rac

Efectele retrogradului lui Mercur asupra Gemenilor
Mercur retrograd te va face să-ți reconsideri viața în termeni de dragoste și dragoste. Știi ce vrei și cu siguranță știi ce nu vrei. Din păcate, ai mult mai mult din acestea din urmă și în această perioadă, va trebui să faci niște confruntări grele dacă vrei să-ți găsești drumul prin toate. Dacă ai un partener, atunci trebuie să iti ușurezi relatia cu această persoană; doar pentru că treci prin schimbări majore în viața ta nu înseamnă că si ei sunt exact pe aceeași cale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.