Horoscop special: Ultima săptămână cu VENUS RETROGRAD în Leu. Aceste 4 zodii o vor simți din plin

Dacă soarele și/sau zodia ta se încadrează în oricare dintre următoarele, Venus retrograd îți poate frânge inima mai mult decât sa o repare.

29 aug. 2023, 23:44
Horoscop special: Ultima săptămână cu VENUS RETROGRAD în Leu. Aceste 4 zodii o vor simți din plin

Când vine vorba de planete astrologice, Venus le are pe toate. Acesta este cel mai romantic și cel mai orientat spre plăcere corp ceresc din harta ta natală, dar influența sa asupra vieții tale depășește cu mult asta. La urma urmei, Venus este planeta care îți guvernează valorile și ceea ce prețuiești în viață. Dacă ești unul dintre zodiile cele mai afectate de Venus retrograd în Leu 2023, pregătește-te pentru o călătorie accidentată care va dura tot restul verii.

Două zodii care vor câștiga o gălăgie de bani în luna septembrie. Nativii vor avea parte de noroc dublu

Venus merge retrograd pe 22 iulie la 28 de grade Leu, unde va petrece următoarele 40 de zile și 40 de nopți vindecându-vă viața amoroasă, încrederea în sine și atitudinea financiară. Deși cuvântul „vindecare” are multe conotații pozitive, este important să ne amintim că vindecarea necesită adesea multă durere, reflecție și muncă grea. Dacă ai rupturi relaționale care trebuie reparate sau conflicte sociale care trebuie rezolvate, Venus retrograd te va încuraja să abordezi problema cu compasiune și grijă. Cu toate acestea, reține că „compasiunea și grija” pot părea destul de abrazive la început!

Deoarece acest retrograd apare în zodia Leului, care este mândru, plin de farmec, teatral și expresiv, are mult mai mult de-a face cu relația ta cu tine însuți decât cu oricine altcineva.
Acest retrograd este probabil să lumineze unele dintre cicatricile tale de stima de sine, determinându-te să te ierți, să renunți la rușine și să găsești curajul să te iubești în toate defectele și imperfecțiunile tale. Acest retrograd va aborda trauma care te-a împiedicat să te exprimi pe deplin. Și pe măsură ce înveți să te iubești mai profund, vei învăța și să-i iubești pe ceilalți mai profund.

Până când această retrogradă se încheie pe 3 septembrie la 12 grade Leu, mare parte din drama pe care ai experimentat-o va avea mult mai mult sens. De fapt, drama poate să se fi încheiat. Dacă valorile tale nu se mai aliniază situației tale, acest retrograd îți va arăta cum să găsești curajul să te eliberezi și să mergi mai departe.

Horoscop 2024 realizat de Daniela Simulescu. 2024, anul regăsirii de sine şi al transformării profunde

Dacă soarele și/sau zodia ta se încadrează în oricare dintre următoarele, Venus retrograd îți poate frânge inima mai mult decât sa o repare:
Taur
Dacă ești un Taur, în special un Taur în creștere, acest viitor retrograd va lovi aproape de casă. Venus este planeta voastră conducătoare și orice s-ar întâmpla cu planeta iubirii este obligat să ti se întâmple ție. Este de înțeles dacă simți că întreaga ta viață se duce înapoi în acest moment. Acestea fiind spuse, acest retrograd aduce o lumină asupra conflictelor nerezolvate care persistă în a patra casă de casă și familie, obligându-te să iti întăresti sentimentul de apartenență prin iubire, onestitate și implicarea în viața personală într-un mod care necesită îmbunătățiri. S-ar putea să nu te înțelegi cu toată lumea acasă și asta e în regulă, deoarece acest retrograd te încurajează în mod activ să rezolvi orice te deranjează. Dacă poti trece peste dramă și poti găsi dragostea, acest retrograd te va ajuta să te întorci acasă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.