Horoscop special. Val de emoții puternice pentru aceste trei zodii după eclipsa totală de Soare

Energia intensă și imprevizibilă a Berbecului poate trezi sentimente intense. Va fi greu să le ignori, mai ales după eclipsa totală de Soare generată de Luna nouă în Berbec. Și nu e doar atât. Eclipsa s-a desfăsurat în plin sezon retrograd a lui Mercur, amplificând totul.

09 apr. 2024, 22:31
Horoscop special. Val de emoții puternice pentru aceste trei zodii după eclipsa totală de Soare

Horoscop special. Trei semne zodiacale vor fi mult mai afectate și încercate decât celelalte, datorită poziției Lunii pe cer. Deoarece Luna nouă este în Berbec, acest semn de foc va experimenta cel mai mare impact, dar alte două semne ar putea, de asemenea, să experimenteze un val de emoție, precum și îndoieli, neînțelegeri și chiar argumente.,

Zodiac chinezesc 10 aprilie 2024. Stelele indică noi oportunităţi financiare pentru miercuri. Sfatul înţelepţilor Orientului pentru fiecare
Deși lunile noi nu sunt, în mod tipic, un moment bun pentru a manifesta, eclipsa solară inversează efectul. Această Lună nouă este un timp pentru stabilirea obiectivelor și planificarea viitorului. Așa că va exista o modalitate de a pune un punct pozitiv pe orice incident sau alte lucruri care merg prost.

Horoscop special. Berbec
Ca semn care experimentează direct eclipsa, Berbecul se poate aștepta la noi începuturi semnificative. Aceasta ar putea manifesta ca intuiții bruște, revelații personale sau dorința de a începe de la zero într-un anumit aspect al vieților lor. Cu alte cuvinte, nu fi surprins dacă simți brusc nevoia de a-ți reevalua relațiile, locul unde trăiești sau chiar cariera. Energia Berbecului încurajează acțiunea, așa că acesta ar putea fi un moment puternic pentru ei să inițieze schimbări.

Citește și

Cinci zodii care vor avea noroc cu nemiluita până la sfârșitul anului. Cui îi va surâde dragostea, cine are cele mai mari șase să fie promovat la job sau să i se mărească salariul

Horoscop special. Capricorn
Semnele cardinale care sunt în cuadratură cu Berbecul — sau la trei poziții distanță pe roata zodiacală — ar putea fi în poziția de a experimenta provocări în această perioadă. Ar putea chiar necesita ajustări și confruntări, mai ales la muncă.

Pentru Capricorn, accentul va fi pe echilibrarea aspirațiilor profesionale cu identitatea personală Chiar dacă de obicei ai viața pusă la punct, de luni ai putea începe să-ți pui întrebări sau să te îndoiești cu privire la direcția în care te îndrepți și ce vrei să faci.

Deși s-ar putea să provoace dureri de cap pe moment, ar putea duce, de asemenea la o creștere semnificativă, așa că îmbrățișează haosul din moment și vezi unde te duce.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.