Horoscop special: Venus în Scorpion 2019, 9-31 octombrie 2019. Vremea secretelor, lupte de putere şi bani, sex, pasiuni ascunse!

Luna octombrie 2019 este plina de tranzite care ne pun relatiile la incercare, la reasezare, la renuntare, la noi inceputuri. Ce trebuie sa se intample se va intampla, transmit astrele.

09 oct. 2019, 06:47
Horoscop special: Venus în Scorpion 2019, 9-31 octombrie 2019. Vremea secretelor, lupte de putere şi bani, sex, pasiuni ascunse!

In perioada 9-31 octombrie, Venus, planeta relatiilor, iubirii, banilor, frumosului, este gazduita de Scorpion. Este pentru prima data cand are loc intalnirea dintre Venus si Scorpion dupa tranzitul dramatic retrograd al lui Venus in 2018 in aceasta zodie.

In Scorpion, Venus nu este o dulceata delicata, ci este pasionala, intensa si este dispusa sa adere la energia profunda, adanca, secretoasa a Scorpionului.

Unele teme din perioada lui Venus retrograd in Scorpion din 2018 pot iesi la suprafata in aceste trei saptamani pentru ca este timpul sa tragi concluzii si sa ajungi la rezolutii finale.

Venus in Scorpion – iata o combinatie ciudata, intensa si ravasitoare ce anunta oarecari provocari pentru unele zodii. Astrologii considera Scorpionul o gazda dura pentru dulcea Venus.

·        Cum este Venus in Scorpion si cum vom fi noi ?

·        Ce intrebari sa iti pui despre relatia ta ?

·        Lucruri bune de facut cand Venus este in Scorpion  

Cum te impacteaza Venus in Scorpion in functie de zodie?  

Daca ai probleme in relatie, este momentul sa vezi daca gasesti o cale ca relatia sa functioneze sau este cazul sa ii dai drumul. Daca in Balanta o mai puteai „aburi”, in Scorpion nu mai tine. Daca ai probleme dar nu esti constient de ele, Scorpionul ti le scoate la suprafata. Este o verificare de forta majora a relatiei, fie ca vrem fie ca nu !

Da, Venus in Scorpion poate fi un tranzit greu dar este si uluitor cu adevarat. Toata aceasta intensitate duce la o legatura mult mai puternica a relatiei, daca este menita sa reziste.

Cum este Venus in Scorpion si cum vom fi noi?

Venus este planeta ce conduce frumusetea, iubirea, dorintele, placerile si banii in relatii, deci tot ce ne dorim mai mult. Energia lui Venus este placuta, incantatoare, afectuoasa.

Scorpionul, pe de alta parte, este misterios, intens, extrem, adanc, intunecat, fara sa suporte nimic fals sau superficial. Ce poate iesi cand aceste doua energii astrologice se intalnesc ? Ei bine, vom incepe sa ne dorim adancime, intensitate, pasiune si experiente care ne ating si afecteaza la nivel de suflet. Nu vom curge lin asa cum s-a intamplat cu Venus in Balanta. Din contra, Scorpionul este totul sau nimic…

Venus in Scorpion vibreaza.

Venus este zeita frumusetii si iubirii. Scorpionul este despre pasiune, deci vom tanji sa avem experiente intense si pline de sens. Intimitatea si adancimea devin importante, schimband flirturile frivole in iubiri ce dureaza. Este ca si cum am vedea-o pe zeita Afrodita transformata intr-un vampir superb. Este ea magnetica, misterioasa si seducatoare dar din intuneric, fiind si obsesiva, razbunatoare si toxica.

Venus in Scorpion nu are mila.

In puternicul Scorpion, Venus consuma toate rezervele de energie pentru ca preera ca iubirea sa fie o fuziune dintre minte, corp si suflet. Aici, Venus adauga farmec aspectelor intunecate ale relatiilor care nu sunt asa de fermecatoare. De exemplu, gelozia, obsesiile, razbunarea sunt teme cheie ale energiei Venus in Scorpion.

Venus in Scorpion vrea adevarul si numai adevarul.

Venus vrea sa fie una cu partenerul, indiferent de consecinte, iar asta poate duce la drame emotionale inutile in relatiile noastre curente. Asadar, stai departe de fosti parteneri toxici, de prietenii toxice sau de parteneri romantici ce nu iti servesc scopului cel mai inalt. Venus in Scorpion nu are mila.

Venus in Scorpion pune lumina peste toate umbrele relatiei noastre.

Stii toate acele ganduri suparatoare despre partener si relatie pe care le punem deoparte ca sa fie pace ? Ei, acum ele devin imposibil de ignorat cand Venus se intalneste cu Scorpionul. In acest tranzit, chiar trebuie sa luam lucrurile personal in relatii, sa intram in adancime si sa dam la o parte orice este fals si nepotrivit. Daca viata personala este plina de secrete, este timpul sa porti haine de detectiv si sa descoperi adevarul.

Venus in Scorpion aduce luptele de putere si de bani la suprafata.

Aspectele subtile devin evidente. Cum se cheltuiesc banii devine o tema principala in relatiile si parteneriatele cu bani comuni. Venus in Scorpion te invita si sa iti privesti banii cu onestitate, sa elimini risipa acolo unde o vezi si sa reglezi dezechilibrele de putere in relatii pe teme de sex,  bani, resurse, dorinte.

Ce intrebari sa iti pui despre relatia ta ?

Daca vrei sa beneficiezi de tot ce iti poate aduce bun, transformator si vindecator energia Venus in Scorpion, ia lupa si pune-o pe relatia ta, pe ce faceti impreuna, pe cum te valorizezi in aceasta relatie si pune-ti aceste intrebari :

1.     Actuala ta relatie te imputerniceste ?

2.     Este partenerul tau sincer(a) cu tine ?

3.     Aveti secrete nesanatoase unul fata de celalalt ?

4.     Unde se duc banii vostri comuni ?

5.     Esti increzator in pielea ta ?

6.     Partenerul tau te face sa te simti cu adevarat bine despre tine insuti?

Oricat de terifianta sau infricosatoare iti poate suna aceasta analiza, Scorpionul este totusi parte din roata zodiacala si fiecare din noi avem putin Scorpion in noi, fie ca ne place fie ca nu. Viata este ciclica si uneori poate deveni mai intunecata, dar nu te ingrijora. Scorpionul pune lumina pe ce este ascuns cu buna stiinta si cu un scop bun.

Acestea fiind spuse, urmeaza o perioada in care este recomandat sa fii atent indeaproape ; zeita iubirii porneste calatoria prin lumile subterane si va scoate multe secrete la lumina.

Lucruri bune de facut cand Venus este in Scorpion  

1.     Priveste-ti partea ta de umbra, toate acele aspecte ale tale pe care le-ai vrea ascunse

2.     Incheie o relatie lipsita de onestitate, poate cu cineva ce este casatorit sau cu cineva pe care nu il/o mai iubesti.

3.     Fii pregatit sa te desparti complet dintr-o relatie ce nu mai functioneaza

4.     Da-ti voie sa experimentezi abandonul spre o iubire in care ai incredere

5.     Reia contactul cu prieteni care chiar au fost alaturi de tine in aspecte profunde si adanci de viata

6.     Fa-ti o detoxifiere si elibereaza-te de energii vechi, cum ar fi o sedinta samanica

7.     Curata-ti si purifica-ti trupul

8.     Treci prin garderoba si scapa fara mila de lucruri pe care nu le mai porti

9.     Studiaza sexualitatea, erotismul si arta iubirii

10.                        Fa-te sexy si simte-te sexy

11.                        Trateaza-te cu mancare buna si un mediu inconjurator somptuos

Cum te impacteaza Venus in Scorpion 2019 in functie de zodie:  

Ce aduce Venus in Scorpion intre 9 septembrie si 31 octombrie 2018 pentru semnul tau zodiacal:

BERBEC  

Berbecul este un semn zodiacal puternic sexual si Venus in Scorpion iti va creste libidoul. Este un timp excelent pentru momente fierbinti si intime in asternuturi. Este o perioada buna si sa ceri imprumuturi sau un bonus binemeritat, sa iti pui la punct o asigurare sau sa perfectezi detaliile unui divort. Ce au toate acestea in comun ? Generozitatea altora ! Asteapta-te la un cadou dragut.

TAUR

Venus in Scorpion genereaza atractii puternice sexuale pentru semnul tau zodiacal. Cineva ti se va parea atractiv in mod particular si iti poate fi greu sa ii rezisti. Ai putea fi disponibil, dar ai grija sa fie si persoana. Daca esti prins intr-o relatie, acum este timpul sa devii mai apropiat cu persoana iubita, sa privesti si rezolvi orice dezechilibre de putere din relatie si sa elimini obiceiuri repetitive distructive. Esti indemnat sa ii rasfeti pe altii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO