Horoscop special 2022: Zodiile care încep anul în forţă, planetele se aliniază perfect pentru ele

Patru zodii sunt favorizate de astre în prima jumătate a lui 2022. Primele șase luni ale anului vor fi de vis pentru aceste semne astrale.

06 ian. 2022, 08:42
Horoscop special 2022: Zodiile care încep anul în forţă, planetele se aliniază perfect pentru ele

Horoscop special 2022.

Anul 2021 este deja istorie şi un nou an a început cu bune şi cu rele. Se anunţă luni complicate, cu surprize, dar patru zodii par să fie favorizate de astre timp de şase luni, fie că este vorb ade câştiguri băneşti, fie că este vorba de o mare iubire.

Taur

Nativii acestei zodii vor primi bani când se vor aștepta mai puțin. Unii s-ar putea să aibă mai mulți bani bazându-se și pe contribuția partenerului. Alții vor culege roadele muncii lor. Pur și simplu vor străluci. În cazul în care au făcut unele investiții, acestea se pot dovedi extrem de inspirate. Situația financiară se va îmbunătăți simțitor, iar în cazul în care au datorii vor reuși să scape de toate. Pentru alții, mai ales cei care sunt singuri, schimbările pot să apară în plan sentimental.

Horoscopul norocului 2022. Ce zodii vor fi lovite de noroc in 2022
Horoscop special 2022 Rac

Pentru nativii Rac, anul 2021, nu a fost tocmai bun. A venit momentul să ia deciziile corecte în ceea ce privește locul de muncă. O schimbare poate surveni în orice moment și va fi benefică. Urmează o perioadă bună pentru investiții și planuri de viitor. Unii nativi își doresc o relație serioasă care se va încheia cu o căsătorie. Alții decid să pună capăt unei relații toxice.

Săgetător

Primele luni ale anului 2022 vor fi de vis pentru acești nativi. Vor reuși să-și îndeplinească cea mai mare dorință. În viața lor vor apărea tot felul de schimbări benefice, dar nu trebuie să uite să aibă grijă și de sănătatea lor. Să nu se obosească prea mult. Sunt toate șansele să cunoască o persoană care se va dovedi extrem de importantă pentru ei în următoarea perioadă. Îi va sprijini necondiționat.

HOROSCOP SPIRITUAL 2022. Care sunt lectiile, provocarile si recompensele pentru SPIRIT in functie de zodie!
Horoscop special 2022 Vărsător

Lucrurile se îmbunătățesc simțitor în mai multe planuri. Apar o mulțime de oportunități profesionale de care ar trebui să profite. Investițiile pe care le vor face în următoarea perioadă le pot aduce câștiguri mari în viitor. Unii vor intra în contact cu persoane influente. Nu este exclus ca Vărsătorul să trăiască experiențe noi. Apar și oportunități de călătorie în locurile la care până acum doar visau. Unii nativi încep să caute stabilitate în relații și ar putea găsi partenerul perfect.