HOROSCOP: Surprinde-ţi iubitul cu o vacanţă de neuitat, în funcţie de zodia lui

Dacă vrei să-i faci iubitului tău o surpriză frumoasă, organizează vacanţa pe care o visează.

24 iun. 2013, 07:58
HOROSCOP: Surprinde-ţi iubitul cu o vacanţă de neuitat, în funcţie de zodia lui

Rac. Bărbatul Rac este un mare iubitor al senzualităţii. Îi plac locurile liniştite, iar dacă te are pe tine alături să-l răsfeţi, se va simţi ca în Rai. Acesta iubeşte vacanţele la mare, lângă un lac sau râu. Dacă vacanţa ar include masaje şi terapii spa în doi, dar şi servirea micului dejun în cameră, atunci aceasta ar fi alegerea perfectă, scrie eva.ro.

Leu. Aceşti nativii iubesc soarele, marea şi momentele super sexy pe plajă. Organizează o vacanţă la mare, într-o staţiune selectă, şi ai grijă să-ţi alegi cele mai sexy costume de baie, în care să arăţi apetisant.

Fecioară. Iubitul tău din Fecioară adoră vacanţele în care poate descoperi, în care explorează şi intră în contact cu tradiţia, obiceiurile şi culturile vechi. Propune-i să vizitaţi câteva locuri în care frumuseţea de altă dată este foarte bine păstrată şi va fi fericit.

Balanţă. Bărbatul din Balanţă adoră să lenevească, să se relaxeze şi să se bucure de frumuseţe. Pe de altă parte, fiind guvernat de Venus, planeta iubirii, acesta trebuie să-şi satisfacă pofta de senzualitate şi de momente extrem de tandre alături de tine. Ai grijă să fii extrem de sexy, frumoasă şi senzuală.

Citeşte şi Horoscopul iubirii pentru această vară: Care sunt zodiile care îşi vor găsi perechea

Scorpion. Pentru nativul din Scorpion, vacanţele înseamnă mult sex de calitate. Sunt prilejul ideal să vă redescoperiţi, să încercaţi lucruri noi, în locuri noi. Alege un hotel frumos şi elegant, care să vă ofere toate serviciile necesare pentru a vă simţi excelent.

Săgetător. Aventură, adrenalină, mişcare, sport şi experienţe noi. Toate aceste ingrediente sunt obligatorii dacă vrei să-i oferi iubitului tău din Săgetător o vacanţă de neuitat.

Capricorn. Dacă ai rude undeva, departe, la ţară, acolo ar trebui să-l duci pe nativul din Capricorn în vacanţă. Iubeşte tradiţiile, oamenii care le respectă, locurile pitoreşti şi natura.

Vărsător. Bărbatul din Vărsător respinge tot ceea ce este clasic, banal şi plictisitor. O vacanţă într-un loc care este renumit pentru petrecerile incendiare şi evenimentele inedite este alegerea perfectă în cazul lui.

Peşti. Iubitul tău are cu siguranţă o mare pasiune pentru muzică şi artă. Vacanţa ideală pentru el ar trebui să includă un maraton de concerte sau petreceri în aer liber. Însă, firea lui duală are nevoie şi de momente de linişte pentru a se reface, de aceea este necesar să păstrezi cel puţin o zi pe care să o petreceţi în doi, închişi într-o cameră de hotel.

Citeşte şi HOROSCOPUL VERII: Ce îţi rezervă astrele pentru acest sezon

Berbec. Nativul din Berbec are nevoie de senzaţii tari, de aventură şi distracţie la maximum. O vacanţă care să includă toate acestea ar fi ideală pentru el.

Taur. Pentru nativul din Taur, relaxarea în natură într-un cadru de vis este cel mai bun scenariu pentru o vacanţă perfectă. Vrea linişte, frumuseţe, mâncare delicioasă şi condiţii de cazare excelente.

Gemeni. Aventura este alegerea perfectă pentru un bărbat din zodia Gemeni. Este dependent de adrenalină, de mişcare în aer liber, socializare şi distracţie. O vacanţă care îi oferă toate acestea ar fi ideală pentru el.