Horoscop TAROT 15-21 noiembrie 2021. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Iata care este mesajul saptamanii 15-21 noiembrie 2021 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot.

16 nov. 2021, 17:17
Horoscop TAROT 15-21 noiembrie 2021. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Horoscop Minerva 15-21 noiembrie 2021. Ce zodii au noroc cu carul şi ce cumpene aduce eclipsa VIDEO
Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 15-21 noiembrie 2021 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:

Horoscop TAROT. BERBEC
5 de cupe

Aceasta carte semnifica pierderea, ratacirea si regretul. De asemenea, este legata de pierderi materiale, bani, posesiuni, relatii sau ceva legat de munca. Dar poate semnifica si  durerea, descurajarea. Si totusi, nu ar trebui sa te lasi pacalit de faptul ca 5 de cupe este ilustrat de un personaj imbracat in negru, acoperit de durere, care se uita la cupele rasturnate. Concentreaza-te pe faptul ca el ignora cele doua cupe din spatele lui care sunt inca in picioare. Pierderea inseamna durere, insa poti gasi resursele si oportunitatile de a merge mai departe. Cand o usa se inchide, o alta se deschide. Fiecare pierdere inseamna o schimbare, iar schimbarea inseamna evolutie!

Horoscop TAROT. TAUR
9 de pentagrame

Aceasta carte este una dintre cele mai incurajatoare din pachetul de carti. Poate anunta abundenta, independenta financiara, prosperitate. Cartea ilustreaza o femeie bine imbracata, care sta intr-o gradina frumoasa. Ea poarta o roba aurie si o bereta rosie, semnul averii si al statusului social inalt. Vita de vie din spatele ei este plina de struguri, simbolizand relatia sanatoasa cu banii. Ea se bucura de roadele muncii sale, fara a exagera. Un soim sta calm pe mana stanga a femeii, semnificand autocontrolul intelectual si spiritual al acesteia. In fundal, se observa o casa mare, probabil a femeii, un alt semn al abundentei si al implinirii financiare.

Horoscop special Cristina Demetrescu. Eclipsa de lună aduce probleme financiare şi vizite la medic. Anul 2022 vine cu crize majore
Horoscop TAROT. GEMENI
Puterea

Aceasta carte simbolizeaza puterea, curajul, persuasiunea, influenta compasiunea. Cartea intruchipeaza o femeie care loveste usor fruntea si maxilarul unui leu. Desi este cunoscut pentru ferocitatea sa, pare ca femeia a calmat bestia gratie energiei sale pline de iubire. Leul este simbolul pasiunii salbatice, a dorintei, iar femeia demonstreaza ca instinctul animalic si pasiunea salbatica pot fi exprimate in maniere pozitive, cu ajutorul fortei interioare. Femeia nu foloseste forta sau pedeapsa, ci domina Leul prin putere interioara si control subtil.

Femeia poarta o rochie alba, simbol al puritatii spiritului, precum si o centura si o coronita din flori, care reprezinta expresia naturii in cel mai frumos si complet mod. Deasupra capului este simbolul infitinului, ceea ce simbolizeaza potentialul si intelepciunea infinite.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.