Horoscop TAROT 2 DECEMBRIE 2020. Inspiratie mistica pentru zodii

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea.

01 dec. 2020, 23:09
Horoscop TAROT 2 DECEMBRIE 2020. Inspiratie mistica pentru zodii

Horoscop TAROT 2 DECEMBRIE 2020. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de MIERCURI 2 DECEMBRIE 2020 pentru fiecare zodie!
Horoscop TAROT 2 DECEMBRIE 2020 BERBEC
Magicianul

E nevoie sa fii putin mai organizat. Urmareste-ti cu atentie pasii si ziua ta poate fi una cu performante uluitoare. Fa tot ce iti sta in putere, iarta-te pentru eventualele stangacii si mergi mai departe cu curaj!

Horoscop TAROT 2 DECEMBRIE 2020  TAUR
Puterea

Poate fi distractiv sa iti asumi niste riscuri, insa nu prea multe, caci nu este o zi favorabila pentru astfel de jocuri. Te poti pune inutil in dificultate. Aminteste-ti raul vine in mai multe forme. Daca tot vrei sa iti arati muschii, de ce nu te duci la sala?!

Horoscop tarot zilnic GEMENI
Valetul de bate (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza entuziasmul, explorarea, descoperirea, spiritul liber. Daca iti apare invesata, cartea iti trimite mesajul ca ar trebui sa fii mai responsabil. Atentie la cheltuieli, sa nu te indatorezi prea mult. Atentie la dorintele care costa prea mult sa le indeplinesti. E nevoie de mai multa profunzime in viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Etalare zilnica RUNE mistice MIERCURI 2 DECEMBRIE 2020. Mesaje din magia supranaturalului
Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 2 DECEMBRIE 2020.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

RUNE DECEMBRIE 2020. Adevaruri de la pietrele mistice

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – URUZ (cu fata in sus). Uruz indica faptul ca pot fi unele oportunitati in fata ta acum. Ele pot fi deghizate in pierderi dar cu o mare oportunitate ce se contureaza din cenusa precum pasarea Phoenix. Trebuie sa inveti sa te adaptezi la noi cerinte si sa depasesti provocarile cu puterea, tenacitatea si determinarea ta.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – WUNJO : Runa Wunjo este runa bucuriei. Bucuria este o energie comuna si la indemana, insa, aici, runa fiind invers, ti se sugereaza ca este posibil ca singur sa iti tii bucuria la distanta, fiind intr-o stare de singuratate. De ce alegi sa fii separat ? Da-ti voie sa simti bucuria. Totodata, aceasta runa este si simbolul zeilor si perfectiunii. Mesajul runei intoarse este un semnal ca te poti simti separat de divinitate fapt ce este doar in mintea ta. Divinitatea e in tine, cu tine si in preajma ta. Deschide-ti portile ferecate si conecteaza-te cu ea.

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – ALGIZ : Algiz este runa protectiei si oportunitatilor, fiind asociata cu iarba, cu coarnele elanilor sau cu mana cu degetele rasfirate in gest protector. Algiz manifesta energii puternice de protectie. Spiritual, semnifica atingerea divinului. Runa inseamna si succesul obtinut prin cautari, munca si alte actiuni. Planurile se dezvolta rapid cand apare aceasta runa, precum un pin ce creste repede. Esti protejat de orice atac, in timp ce constiinta si starea de alerta te ghideaza. Viziunea, claritatea mintii si intelepciunea iti vor sustine orice intreprinzi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...