Horoscop TAROT 25-31 octombrie 2021. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Iata care este mesajul saptamanii 25-31 octombrie 2021 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot.

26 oct. 2021, 07:27
Horoscop TAROT 25-31 octombrie 2021. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii
Horoscop tarot 8 decembrie 2020

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Horoscop special. Cele 3 zodii care s-ar putea îmbogăţi înainte de sfârşitul anului
Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 25-31 octombrie 2021 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:

Horoscop TAROT. BERBEC
Marea Preoteasa

Aceasta este simbolul iluminarii spirituale, al cunoasterii divine si al intelepciunii. Marea Preoteasa vine sa-ti arate ca ai ocazia sa accesezi cunostinte profunde, aflate in interiorul sufletului tau, pe care nu trebuie decat sa le aduci la suprafata. Acum este momentul sa iti asculti intuitia. Raspunsurile pe care le cauti se afla in interior. Adevarul, „cunoasterea profunda” nu sunt afara, ci in interiorul tau. Permite-i Marii Preotese sa iti devina calauza in timp ce te aventurezi in subconstient. Conecteaza-te cu intuitia si Sinele Inalt prin meditatie, vizualizari, calatorii samanice.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 25-31 octombrie 2021. Ce zodii au protecţie divină, încep să se dezlege poveştile de toamnă

Horoscop TAROT. TAUR
Judecata

Aceasta carte ilustreaza doi barbati goi, femei si copii ridicandu-se din morminte cu bratele intinse si privind spre cer. Deasupra, Arhanghelul Gavriil – Mesagerul lui Dumnezeu – sufla intr-o trambita. Oamenii raspund chemarii sale, gata sa fie judecati sis a afle daca vor fi sau nu acceptati in ceruri. In fundal se vede un lant muntos masiv, semn ca Judecata nu poate fi evitata.

Horoscop TAROT. GEMENI
As de bate

Aceasta carte inseamna inspiratie, dezvoltare, noi oportunitati, potential. Asul de bate ilustreaza o mana care tine o bata cu ramuri care se extind dintr-un nou, ca si cum ar oferi o noua sansa sau o idee cu potential de a creste. Peisajul bogat si verde este o confirmare suplimentara a acestei capacitati de crestere. In departare, in stanga, se afla un castel care reprezinta promisiunea oportunitatilor de a veni, iar dealurile si muntii acopera orizontul arata ca vor fi intotdeauna provocari, pe parcursul drumului, insa pot fi depasite daca depui suficient efort.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.