Horoscop TAROT februarie 2024. Mesajul cărţilor de tarot pentru toate zodiile: „Împărăteasa îţi arată că schimbările au legatură cu casa şi familia”

Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

01 feb. 2024, 23:09
Horoscop TAROT februarie 2024. Mesajul cărţilor de tarot pentru toate zodiile: „Împărăteasa îţi arată că schimbările au legatură cu casa şi familia”
Horoscop Tatot 2023. Nu aduce anul ce aduce ceasul. Care sunt cele 3 zodii care se îmbogățesc peste noapte. Nativii sunt mângâiați de soartă

Horoscop TAROT februarie 2024. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna februarie 2024 se anunta una bogata pentru toate zodiile.
Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop tarot februarie 2024 pentru BERBEC
8 de bate, Lumea, Valetul de cupe

Activitate intensa in sfera comunicarii. Asteapta-te la mesaje, invitatii, oportunitati, barfe, stiri, care zboara din dreapta in stanga si invers. Parca ai fi in centrul de comanda al barfelor din oras toata luna. Lumea vine sa-ti arate ca poti intalni oameni care sa-ti largeasca centrul de cunostinte care iti pot fi de ajutor la un moment dat. Valetul de cupe iti cere sa joci un rol neutru, daca nu unul pozitiv. Nu stinge focul, nu adauga negativitate, indiferent ce faci. Tine-l aprins, chiar si mocnit, pana cand il vei putea folosi la ceva util.

 

Horoscop tarot februarie 2024 pentru TAUR
7 de cupe, 6 de pentagrame, 2 de cupe

Esti plin de idei practice toata luna aceasta, asa cum arata 7 de cupe. Mai exact, aceste idei sunt indreptate catre imbunatatirea relatiilor cu persoanele foarte apropiate tie. Nu este exclusa nici intalnirea unui potential partener romantic. 2 de cupe arata atentia pe care o acorzi persoanelor pe care le iubesti. Iar 6 de pentagrame intareste dorinta ta innascuta de a ajuta oamenii, de a-i ghida si de a-i sprjini. Esti un prieten si un partener de nadejde.

Horoscop karmic februarie 2024. Zodiile de foc au o lună de vis, zodiile de apă scot bani din piatră seacă. Probleme pentru zodiile de aer

Horoscop tarot februarie 2024 pentru GEMENI
Roata norocului, Imparateasa, 9 de pentagrame

Debuteaza schimbarea si in viata ta, iar tu esti uluit de ceea ce se intampla. Roata norocului iti dezvaluie ca esti intr-un februarie transformator. Si cea mai mica schimbare poate avea efect pentru intreaga viata. Atentie, insa, poate fi o arma cu doua taisuri. Preia controlul si fii rational. Imparateasa iti arata ca schimbarile au legatura cu casa si familia, cu persoanele dragi. 9 de pentagrame semnifica nevoia de securitate. Iti faci planuri pe termen lung. Poate ca te gandeti la o ipoteca sau la o pensie privata, o schema de economii.

Horoscop Urania februarie 2024. Luna îndrăgostiţilor nu se dezminte, o zodie primeşte inelul de Valentine’s day

Horoscop tarot februarie 2024 pentru RAC
10 de bate, Cavalerul de bate, Soarele

Zece de bate iti aminteste ca esti dependent de munca. Iar in ultima vreme ai muncit, nu gluma. Nu trebuie, insa, sa-ti faci griji, Cavalerul de bate vine sa te anunte ca rezultaetle vor fi pozitive. Vei fi recompensat pentru toate eforturile depuse. Soarele vine sa confirme ca vei iesi in lumina reflectoarelor si vei primi aplauzele pe care le meriti.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro