Horoscop TAROT Luna plina in Capricorn. Un capitol dificil se incheie

Joi, 24 iunie 2021, ne vom bucura de o frumoasa Luna plina in Capricorn. Este ultima super Luna plina din acest an, o Luna plina capsunie cu puternice influente asupra zodiilor. Mai multe detalii gasesti aici.

24 iun. 2021, 06:30
Horoscop TAROT Luna plina in Capricorn. Un capitol dificil se incheie

Horoscop TAROT. Luna plina in Capricorn  – semnificatii

Cat de mult iti doresti sa obtii ceea ce vrei? Ce esti dispus sa faci pentru a avea cee ace-ti doresti. Luna plina in Capricorn iti reaminteste ca e nevoie sa depui efort pentru a obtine rezultate. Daca te intrebi daca sa ramai sau sa pleci de la actualul loc de munca, Luna plina in Capricorn te poate impinge de la spate sa faci pasul cel mare. Sfarsitul unui capitol greu se apropie. A venit momentul sa dobori toate obstacolele care te impiedica sa-ti urmaresti visurile.

Daca nu esti sigur intr-o situatie amoroasa, atunci Luna plina in Capricorn este semnul de la Univers ca trebuie sa infrunti realitatea. Indiferent care este situatia ta planuieste o cale de rezolvare. Viata ta personala ar trebui sa se numere printre prioritati.

Ai incredere in Univers. Chiar daca ceva se termina acum, va incepe ceva si mai promitator. Dar nu uita ca trebuie sa gasesti un echilibru intre viata ta personala si viata profesionala. A venit vremea sa nu te mai temi.

Luna plina in Capricorn are o energie puternic legata de zona de munca si te face sa-ti pui intrebarile care vor duce la rezolvarea unor situatii care pareau fara iesire. Fa-ti planuri pentru orice si vei vedea ca se gasesc si solutiile.

Iata mesajul cartilor de tarot pentru fiecare zodie, cu prilejul Lunii pline capsunii in Capricorn.

Horoscop zilnic 24 iunie 2021. Emoţiile le copleşesc pe cele mai multe zodii. Trebuie să aibă mare grijă azi!
BERBEC
Nu lasa trecutul sa te tina pe loc

Indiferent de situatia prin care treci acum, indiferent de intrebarile pe care ti le pui, este posibil ca unele credinte din trecut sa fie piedica in drumul tau spre viitor. Te simti blocat? Aceasta carte este semnul ca ceva din trecut te sufoca, este chiar toxic, si iti trimite mesajul ca este timpul sa actionezi ca sa tai atasamentele. Fa acele schimbari care sa-ti aduca linistea si siguranta.

TAUR
Emotii intense

Daca te intrebi daca vei avea sau nu succes intr-o anumita privinta (loc de munca, dragoste), raspunsul calmul si sa profiti de toate oportunitatile care iti apar in cale.

Semnificatii suplimentare: incheierea unei intelegeri profitabile este foarte aproape, nu ignora ceea ce este evident este „foarte probabil”. Ai energia de a construi ceva frumos, de aceea sunt sanse mari sa obtii rezultate pozitive. Dar, pe parcurs, vei afla si ca emotiile vor fi puternice. Vestea buna este ca vei reusi sa iti pastrezi, nu exagera, cere ajutorul Divinitatii.

Horoscop Minerva pentru sfârşitul lunii iunie. Berbecii se confruntă cu o perioadă ciudată. Leii cunosc vârful succesului pe plan profesional
GEMENI
Ce va iesi din aceasta situatie?

Sunt situatii in viata din care nu vei culege nimic bun, nu vei avea nimic de castigat, nu se va intampla nimic. Aceasta poate fi o veste buna sau poate fi o veste proasta, depinde cum te pozitionezi. Daca te ingrijorezi cu privinta la ceva din trecut, cartea iti transmite mesajul ca ce a fost a fost, nu are rost sa te mai stresezi. Daca te gandesti la un proiect viitor, de orice fel, inclusiv o relatie romantica noua, primesti mesajul ca este un moment prielnic sa-ti reajustezi asteptarile. Ai incredere in tine si in menirea ta divina.

Semnificatii suplimentare: ceva bun te asteapta, crede in cee ace esti si in ceea ce ai cu adevarat nevoie, lasa-te pe mana divinitatii, iesi in natura, mediteaza, admira mediul inconjurator cu tot ce ofera el miraculos.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.