Horoscop TAROT lunar aprilie 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Luna aprilie 2023 se anunta una bogata pentru toate zodiile. Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

31 mart. 2023, 10:11
Horoscop TAROT lunar aprilie 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT lunar. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna aprilie 2023 se anunta una bogata pentru toate zodiile.
Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Cele trei zodii care se vor bucura de protecţie divină în preajma Paştelui! Norocul le zâmbește celor care îndrăznesc

Horoscop tarot lunar aprilie 2023 pentru BERBEC
Imparateasa, Justitia, 2 de bate
Ai putea fi pus in fata unei alegeri si poti fi tentat sa alegi drumul cel mai simplu si mai confortabil. Nu ar fi o idee inteleapta. Priveste cu atentie la impactul pe termen lung al alegerii tale, cum ii va influenta pe toti cei din jurul tau, abia apoi ia o hotarare. Cand vei hotari, gandeste-te le binele care va urma, simte starea de bine pe care ti-o vor da rezultatele dorite. Fie ca ce e mai bun in tine sa iasa la suprafata!

Horoscop tarot luna aprilie 2023 pentru TAUR
Rege de cupe, Indragostitii, 6 de spade
Se anunta o rascruce de drumuri, o decizie importanta in ceea ce priveste viata ta amoroasa. Poate ca ai doi pretendenti si nu stii pe care sa-l alegi, poate ca nu esti sigur de iubirea actualului partener sau poate, pur si simplu, habar nu ai ce iti doresti. Ar fi bine sa te hotarasti! Analizeaza situatia, ia o decizie si angajeaza-te deplin in sustinerea acesteia.

Horoscop tarot lunar aprilie 2023 pentru GEMENI
Cavalerul de pentagrame, Rege de spade, 10 de bate

Citeste si Zodiile care au ocazia de a da lovitura în luna aprilie. Nu vor mai duce niciodată grija zilei de mâine

Poate ca unii oameni te-au doborat, dupa cum arata 10 de bate, dart u nu te dai batut asa usor. Iti arati tie si le arati si lor ca esti intelligent si manipulator, precum Regele de spade. Cavalerul de pentagrame iti cere sa te pui in garda si sa nu mai pui nevoile altora inaintea nevoilor tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.