Horoscop TAROT lunar FEBRUARIE 2020. Mesajul cărţilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT lunar. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

30 ian. 2020, 20:58
Horoscop TAROT lunar FEBRUARIE 2020. Mesajul cărţilor de tarot pentru toate zodiile

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna FEBRUARIE 2020 se anunta una bogata pentru toate zodiile.

Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop tarot lunar FEBRUARIE pentru BERBEC

Magicianul, 7 de bate, 6 de bate

Poti avea o luan magica. Alege-ti un proiect, ambitioneaza-te, concentreaza-te pe el si actioneaza. Orice este posibil daca depui toate eforturile. In dragoste, asigura-te ca esti pe drumul pe care ti-l doresti cu adevarat. Nu irosi energia in alte scopuri.

Horoscop tarot lunar FEBRUARIE pentru TAUR

7 de pentagrame, 9 de pentagrame, 3 de cupe

Cateodata esti atat de serios incat pierzi toata bucuria vietii. Fericirea se construieste din lucruri marunte pe care le poti pierde din vedere atunci cand incerci sa atingi obiective uriase. Organizeaza-ti programul, imparte totul in tinte mici si bucura-te de atingerea lor. In amor trebuie sa procedezi la fel. Un zambet, un flirt, o imbratisare duc la formarea si cimentarea unei relatii.

Horoscop tarot lunar FEBRUARIE pentru GEMENI

Soarele, 3 de pentagrame, 10 de cupe

Cineva are un admirator secret… Aceasta persoana roieste in jurul tau de ceva vreme si parca n-ai avea ochi sa o vezi. Esti chiar atat de concentrat cu munca incat nu mai vezi nimic in jur. Da-ti voie sa iubesti. Daca esti implicat deja intr-o relatie, nu-ti neglija partenerul! E luna iubirii, totusi!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO