Horoscop TAROT mai 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Esti blocat intr-o decizie si incepi sa te demotivezi.Treci mai repede peste aceste rascruci de drumuri pentru ca singurul raspuns gresit este sa nu faci nimic.

01 mai 2023, 10:19
Horoscop TAROT mai 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT lunar. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Horoscop mai 2023. Care sunt cele mai ghinioniste zodii ale lunii

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna mai 2023 se anunta una bogata pentru toate zodiile.

Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop tarot lunar mai 2023 pentru BERBEC

8 de spade, 7 de cupe, 2 de spade

Esti blocat intr-o decizie si incepi sa te demotivezi.Treci mai repede peste aceste rascruci de drumuri pentru ca singurul raspuns gresit este sa nu faci nimic. Lasa-ti imaginatia sa iti conduca pasii, gandeste neconventional, priveste o situatie din toate unghiurile, vizualizeaza mai mult rezultatul dorit. Cand ai totul clarificat in minte, atunci fa miscarea potrivita. Te vei putea ridica si vei putea merge inainte! Spor la lucru!

Horoscop tarot luna mai 2023 pentru TAUR

As de cupe, Rege de cupe, Valet de cupe

Esti inconjurat de romantism, cu un trio de carti de cupe (care reprezinta emotia in relatii). Ceva nou incepe sau se reinnoieste. Poate ca este vorba despre modul in care te privesti pe tine insuti sau modul in care iti privesti viata. Urmeaza ceva MARE! Daca esti in cautarea iubirii, priveste in jur dupa un semn carismatic, sexy, semn de Apa (Pesti, Scorpion, Rac) care sa-ti aduca lumea la picioare. Conexiunea poate fi imediata si puternica. Indrazneste sa spui ca poate fi sufletul tau pereche.

Horoscop Minerva. Ce zodii vor avea noroc, cine rămâne fără bani, cine primeşte inelul. Previziuni neaşteptate pentru tot anul 2023

Horoscop tarot lunar mai 2023 pentru GEMENI

5 de pentagrame, Rege de pentagrame, 2 de pentagrame

Acest trio din pachetul de carti de pentagrame (monede) iti arata ca in luna mai ar trebui sa te concenterzi mai mult pe lumea materiala, palbabila. Poate ca regreti o mutare/ promovare/ recompense pe care nu ai primit-o sau ai simtit ca ai pierdut-o in acest an. De aceea, sfatul primit de la aceste carti este sa transformi acest regres intr-o oportunitate. Extrage lectia pe care o poti invata si mergi mai departe. Preia controlul si oferta-ti mai multe san se spre success. Incearca mai multe solutii, mentine-ti optiunile deschise si va aparea si ceea ce cauti!

Horoscop tarot luna mai 2023 pentru RAC

Rege de spade, Steaua, 3 de bate

Mixeaza-ti hotararea, dorinta de a colabora si optimismul si vei avea reteta ideala pentru succes si implinire in aceasta luna. O dorinta poate deveni realitate, dar trebuie sa pornesti in realizarea ei. Sa-i arati Universului intentiile tale. Abia atunci acesta iti va aduce oportunitatile, oamenii, care sa-ti ofere deschidere si sprijin in transformarea dorintei in realitate. Cooperarea cu altii poate fi elementul cheie in manifestarea ambitiilor tale. Deci, cauta oamenii care sa-ti fie alaturi!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.