Horoscop TAROT octombrie 2023. Valetul de pentagrame, Diavolul, avertizează o zodie. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Luna octombrie 2023 se anunta una bogata pentru toate zodiile. Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

02 oct. 2023, 15:55
Horoscop TAROT octombrie 2023. Valetul de pentagrame, Diavolul, avertizează o zodie. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile
Horoscop tarot 8 decembrie 2020

Horoscop TAROT octombrie 2023. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna octombrie 2023 se anunta una bogata pentru toate zodiile.
Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop tarot octombrie 2023 pentru BALANTA
Soarele, Regele de Spade, 8 de cupe

Ești pe cale să atingi una dintre cele mai mari realizări sau faze fericite ale tale, așa cum arată „cea mai bună carte” a tarotului, Soarele. Bucurie, dragoste, succes, prosperitate te așteaptă (posibil și o vacanță minunată undeva însorită!)

Regele de spade vrea să-ți proiectezi viitorul și să-ți vizualizezi această realizare, să te vezi făcând-o, să o simți! Și apoi să te întorci în prezent și să-ți mapezi traiectoria și pașii care te vor duce acolo. Folosește analiza profundă pentru a crea o strategie robustă și realizabilă. 8 de cupe este un semn că nu va ieși perfect sau corect prima dată. Nu te descuraja, nu arunca planul, nu renunța. Împinge înainte… și vei reuși. Fii insistent, merită.

Horoscop tarot octombrie 2023 pentru SCORPION
Moartea, Valetul de pentagrame, Diavolul

Această triadă de cărți spune că se apropie o „schimbare de carieră”… sau cel puțin vreo curs care să te conducă la un nou nivel. Cartea cheie este Moartea – transformare și schimbare. Vei scutura o piele veche și vei elibera o versiune 2.0 a ta, o modernizare. În ce sens? Ei bine, Valetul de pentagrame arată că lumea materială este în joc (bani, casă, muncă, sănătate) și că vei urma o anumită formă de educație pentru a face această versiune 2.0 să intre în funcțiune. Învățarea este necesară și te va conduce pe acest nou drum.

Patru zodii cărora le pune Dumnezeu mâna în cap în octombrie 2023. Norocul le surâde pe toate planurile

Diavolul este o altă carte despre a arunca o piele veche, a renunța la obiceiuri sau credințe vechi limitative și idealuri, și a deveni o persoană mai bună, mai liniștită, ca rezultat. Îți găsești adevărata identitate și te ajustezi ceea ce vrei! Merită menționat că Moartea este și cartea talisman a zodiei tale în tarot, așa că aceasta este o lună foarte puternică. Fii pregătit pentru schimbare.

Horoscop tarot octombrie 2023 pentru SAGETATOR
9 de spade, 9 de pentagrame, Carul/Faetonul

Grijile despre lucruri pe care nu le poți schimba sunt inutile, cel mult, și dăunătoare, în cel mai rău caz. Cu toate acestea, o mică preocupare pentru lucrurile pe care le controlezi poate fi utilă, deoarece te poate ajuta să descoperi lucrurile pe care trebuie să le abordezi, să le atenuezi sau să le schimbi. 9 de spade și 9 de pentagrame se combină pentru a aduce asta ca o mică temă de casă pentru tine în această lună. Nu reprima îngrijorările sau încerca să le scuzi. Privește-le cu ochi limpezi și cu mintea deschisă. Nu numai că te vei simți mai bine, dar vei construi și un plan mai bun pentru viitor.

Cele două zodii care se vor bucura de ultimele zile din septembrie din plin! Vibrația energetică este fantastică, iar acești nativi înfloresc

Carul/Faetonul arată că aceasta este o forță puternică, în special dacă o aliniezi cu unul dintre obiectivele sau ambițiile mari ale tale. Carul este despre focalizare cu intenție, acțiuni cu scop și mișcare. Dacă iei în considerare schimbarea unui rol, a unei locuințe sau a unei locații, aceasta este o lună excelentă pentru a o face, pentru a lua în considerare ceea ce te îngrijorează în legătură cu o mutare și pentru a face unele cercetări pentru a aborda aceste temeri și a face ajustări. Trăiește, învață și progresează. Acordă atenție instinctului tău și acționează în funcție de ceea ce îți spune.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.