Horoscop TAROT pentru Luna plina in Leu. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii. Nu te lasa impiedicat de mandrie!

Lunile pline amplifica ce este activ in fiecare dintre noi. Daca este iubire, iubirea va inflori exponential. Iar daca nu este, vei vedea ce se va amplifica. De aceea mesajul principal al Lunii pline in Leu este sa nu te lasi impiedicat de mandrie.

27 ian. 2021, 11:38
Horoscop TAROT pentru Luna plina in Leu. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii. Nu te lasa impiedicat de mandrie!

Horoscop TAROT pentru Luna plina in Leu

. Joi, 28 ianuarie 2021, ne vom bucura de o spectaculoasa Luna plina in Leu. Este prima Luna plina a noului an si nu putea fi mai interesanta in alta zodie decat in maiestosul Leu. Luna plina din ianuarie va avea caracteristicile sale unice care vor impacta fiecare zodie in mod diferit. In fiecare luna din an, aceasta faza lunara reflecta esenta zodiei in care se manifesta.

Horoscop TAROT pentru Luna plina in Leu  – semnificatii
Iti lasi mandria sa iti puna piedici? Este o intrebare serioasa la care trebuie sa-ti raspunzi sincer. Si mai trebuie sa fii atent si de unde vine raspunsul: din ego sau din inima? Energia Leului este despre inima, despre curaj, dar poate fi si despre furie, ura. Adu mai multa iubire in viata ta. Poate fi cheia tuturor grijilor tale. Gaseste echilibrul intre nevoile tale si nevoile oamenilor din jurul tau. Ti-ar putea salva relatia de cuplu. Tine minte tot timpul ca increderea de sine este un lucru bun. Vanitatea, insa, nu.

Luna plina in Leu este o perioada excelenta in care sa iti arati talentele si calitatile. Insa pot aparea si tensiuni intre nevoile tale si nevoile celorlalti, daca nu reusesti sa aduci un echilibru intre ele. Elibereaza-te de mandrie!

BERBEC
Nu e nimic batut in cuie!

Ceva este in derulare, nu este definitivat inca. Orice, oricand se poate schimba. Acest lucru poate insemna si ca tu ai spatiu de manevra si poti face lucrurile sa fie in favoarea ta.  Daca nu esti multumit cu situatia in care te afli in acest moment, inseamna ca poti actiona ca sa schimbi ceva. Sau poate, in acest moment, traversezi o perioada de instabilitate. Vestea buna este ca oricand poate rasari soarele si pe strada ta. Daca esti nesigur intr-o anume situatie, nu te grabi cu deciziile. In acest moment nu este nimic batut in cuie!

Semnificatii suplimentare: ai rabdare si mergi spre implinirea telului tau, adaptarea este cheia succesului, nu te indeparta de la drumul tau, concentreaza-te mai bine pe ceea ce faci.

TAUR
O schimbare puternica

Daca aveai nevoie de un semn ca visurile tale vor deveni realitate, atunci considera ca l-ai primit. Aceasta carte vine sa transmita mesajul ca energii puternice lucreaza pentru tine. Dar fii pregatit. Asta inseamna si o calatorie cu evenimente mai mult sau mai putin confortabile. Te asteapta o schimbare puternica. Tot ce se va intampla acum are un motiv pe care il vei aprecia mai tarziu. Un nou portal se deschide pentru tine si vei avea nevoie de curaj pentru a lasa trecutul in urma si pentru a merge mai departe.

Semnificatii suplimentare: Da, de 1000 de ori da! Te indrepti spre scopul tau in viata. Indiferent ce se intampla acum, este spre binele tau suprem. Un moment de cotitura in viata ta, arata cartuile de tarot.

Horoscop februarie 2021. Ce zodii sunt binecuvântate conform runelor lui Mihai Voropchievici
GEMENI
Concluziile sunt la indemana

Aceasta carte iti transmite mesajul ca unele lucruri nu mai depind de tine. Poate ca ti s-a inchis vreo usa, poate ca ceva a ajuns la final, dar trebuie sa stii ca tot ce a depins de tine a fost facut. De-acum altcineva sau altceva gestioneaza si nu mai este in puterea ta. Poate ca nu ti se pare ca nu au procedat corect, dar asta nu mai este problema ta. Concluziile sunt la indemana, elibereaza-te de cee ace nu mai depinde de tine si mergi mai departe.

Semnificatii suplimentare: Usile inchise acum nu se vor mai deschide. Este timpul sa te repui pe picioare. Iarta, iti vei elibera karma. Meditatia si yoga te pot ajuta. Nu poti controla totul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.