Horoscop TAROT săptămâna 1-7 aprilie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora.

01 apr. 2019, 20:05
Horoscop TAROT săptămâna 1-7 aprilie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 1-7 aprilie 2019 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:

Horoscop TAROT. BERBEC

7 de spade

Aceasta carte poate indica faptul ca o persoana nu are un comportament etic. Sau poate insemna ca te bagi in viata cuiva, fara sa fie locul tau acolo. Sau poate simti ca cineva te spioneaza. Daca esti tentat sa sapi in viata cuiva (cu exceptia situatiei in care acel cineva este copilul tau minor), rezista impulsului. Toata lumea are nevoie de intimitate. Daca esti implicat intr-o competitie, de orice fel, fii atent sa nu triseze cineva. E valabil de la un banal joc de carti, pana la o inscenare la birou.

Concluzia este ca trebuie sa fii cu ochii in patru, sa-ti pazesti spatele. Dar, pe de alta parte, sa te asiguri si ca tu insuti joci corect.

Horoscop TAROT. TAUR

Marea Preoteasa

Aceasta carte iti arata ca, in mod figurativ, greutatea Lumii se sprijina pe umerii tai. Ea iti transmite mesajul ca trebuie sa ceri ajutor cand ai nevoie. Nu le poti face tu pe toate si nici nu trebuie.

Aceasta este o carte cu semnificatii spirituale puternice, deseori cu intelesuri sexuale. Poate insemna faptul ca esti intr-o stare in care esti foarte atractiv pentru persoanele din jurul tau. Cartea este asociata cu Luna si femininatatea, dar si cu inspiratia. Este timpul sa te bazezi pe intuitie si pe cunostintele interioare si mai putin pe ratiune si intelect.

Fii atent la visele tale, sincronicitatile sunt foarte dese. Daca esti barbat, cand iti apare aceasta carte ea semnifica prezenta unei femei pe care o doresti, dar care nu poate fi a ta.

Horoscop TAROT. GEMENI

4 de spade

Aceasta carte simbolizeaza pauza. Ai nevoie de o pauza din viata de zi cu
zi. Sau poate insemna ca tu sau cineva din viata ta urmeaza sa va retrageti o vreme. Aceasta pauza nu va fi permanenta. Mesajul cartii poate fi ca o persoana profita din greu de timpul si atentia ta. Nu ezita sa pui limite. De asemenea, cand tu, la randul tau, esti prea insistent si primesti refuzuri, nu le lua personal. In cazuri extreme, cartea poate fi simbolul unei boli ce necesita spitalizare sau o problema juridica ce are legatura cu inchisoarea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.