Horoscop TAROT săptămâna 18-24 februarie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 ZODII

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin.

18 feb. 2019, 20:16
Horoscop TAROT săptămâna 18-24 februarie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 ZODII

Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 18-24 februarie 2019 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:

Horoscop TAROT. BERBEC

6 de pentagrame

Aceasta carte inseamna de cele mai multe ori semn ca urmeaza imbunatatirea unei situatii, in mod special in ceea ce priveste banii. Aceasta este una dintre cele mai pozitive carti din tarot si inseamna dreptate, corectitudine si ciclicitatea vietii. Fie urmeaza ca cineva sa fie generos cu tine, fie faci tu un act de caritate cu cineva aflat in nevoie. Generozitatea nu trebuie sa fie de natura materiala, ci si spirituala.

Cateodata o vorba buna este mai importanta decat orice poate banul cumpara. Nu fii prea mandru sa accepti ceea ce ti se ofera.

Horoscop TAROT. TAUR

6 de bate

Aceasta carte are semnificatii pozitive. Ea iti arata ca, indiferent de provocarile pe care le ai in viata, vei reusi sa le depasesti. Cartea iti arata o miscare metaforica, o imbunatatire a situatiei. Lucrurile se schimba intr-o maniera pozitiva. 6 de bate este despre celebrare si fericire. Este despre rezultatele unei munci asidue. Da-ti voie sa iei o pauza, sa te rasfeti. O meriti cu siguranta.

Horoscop TAROT. GEMENI

Soarele

Aceasta carte iti aduce mesajul ca, in curand, vei simti eliberare. Poate ca iti iei o vacanta, poate ca te simti mai usurat de responsabilitati. Poate ca iti dai voie sa te exprimi asa cum iti doresti. Mesajul cartii este de bun augur.

Cand iti apare aceasta carte esti sfatuit sa nu te concentrezi foarte mult pe a acumula averi, ci a petrece timpul alaturi de cei dragi.

Citeşte continuarea pe STATULPARINTILOR.RO.