Horoscop TAROT săptămâna 20-26 martie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 ZODII

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin.

19 mart. 2019, 20:10
Horoscop TAROT săptămâna 20-26 martie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 ZODII

Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 20-26 martie 2019 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:

Horoscop TAROT. BERBEC

2 de cupe

Aceasta carte se refera la parteneriatul romantic, dar nu numai. Aceasta carte vorbeste despre echilibru, despre prietenie, despre bucurie si despre daruire. Aceasta carte iti transmite mesajul ca lucrurile se vor indrepta. Te vei simti mai iubit, mai fericit.

Horoscop TAROT. TAUR

Rege de spade

Aceasta carte reprezinta figura unui barbat puternic, cu opinii solide din viata ta. Are, cel mai probabil, parul inchis la culoare. Daca nu ai un astfel de barbat in viata ta ai putea fi tentat sa te gandesti cum te afecteaza aceasta carte. Mesajul este sa te gandesti la sentimentele celorlalti inainte sa actionezi. Regele de spade are o energie puternica. Poate ca nu reusesti sa convingi un barbat din viata ta sa faca ce doresti. Poate ca trebuie sa schimbi ceva la comportamentul tau, la gandurile tale sau la asteptarile tale. Nu extinde prea mult zona de cautare.

Horoscop TAROT. GEMENI

Regina de bate

Aceasta carte reprezinta una dintre cele mai fertile (si la propriu si la figurat) energii feminine din cartile de tarot. Regina aduce energie buna si este de bun augur mesajul ei. Ea poate semnifica prezenta unei femei din viata ta, cu parul deschis la culoare. Poate fi din zodie de foc (Berbec, Leu, Sagetator). Aceasta femeie merita pastrata in viata ta, chiar daca pare egocentrista. Este un prieten bun, care va fi tot timpul de partea ta. Daca nu ai o astfel de femeie in viata ta, mesajul are legatura cu cariera. Urmeaza ceva pozitiv la locul de munca.

Daca vrei sa faci in copil, aceasta carte iti transmite mesajul ca vestea buna va veni cat de curand.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.