Horoscop TAROT săptămâna 25-31 martie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

25 mart. 2019, 21:06
Horoscop TAROT săptămâna 25-31 martie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 25-31 martie 2019 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:

Horoscop TAROT. BERBEC

3 de pentagrame

Aceasta carte este excelenta, mai ales in ceea ce priveste cariera, locul de munca. Ea iti transmite mesajul ca munca si eforturile tale sunt apreciate, chiar daca nu iti primesti remuneratia.

De asemenea, mesajul este sa continui ceea ce faci acum, caci esti pe drumul cel bun. Nu renunta ca sa incepi ceva nou.

Horoscop TAROT. TAUR

 5 de pentagrame

Aceasta carte poate insemna ca nu te simti in siguranta. Dar iti aminteste ca in viata exista intotdeauna o solutie, fie ca o vezi sau nu. Poate ca te simti singur, dar ai capacitatea de a schimba situatia. Cere ajutor. Poate ca ti se pare ca esti singurul aflat in suferinta, in timp ce ceilalti traiesc in indestulare. Nu trebuie decat sa constientizezi faptul ca cineva te poate ajuta. Nu trebuie decat sa ceri si ti se va da. Ajutorul de care ai nevoie va veni.

Horoscop TAROT. GEMENI

9 de cupe

Aceasta carte are unul dintre cele mai bune mesaje pe care le poti primi. Este cunoscuta sub numele de cartea dorintelor si poate insemna ca unul dintre cele mai mari visuri ale tale poate deveni realitate. Cartea are un mesaj pozitiv si iti arata ca cele mai bune lucruri urmeaza sa vina.

Daca ai o intrebare la care se poate raspunde cu da sau nu, aceasta carte este clar UN DA!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.